Active Nine Intensive UV Shield Mild Sun Relief Cream SPF50+ PA++++ 50 ml

179.00 kr

Intensive UV Shield Mild Sun Relief Cream SPF50+ PA++++ fra Active Nine gir en meget effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Med en høy beskyttelsesfaktor på SPF50+ og PA++++ filtrerer denne solkremen effektivt bort UV-stråler, slik at du kan nyte solen uten å bekymre deg for solbrenthet eller hudskade.

Solkremen har en mild formel som er skånsom mot huden, selv for de med sensitiv hud. Den absorberes raskt og jevnt inn i huden for en glatt og matt finish. Ideell for alle hudtyper.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Active Nine

ACTIVE NINE er et koreansk skjønnhetsmerke som tilbyr et bredt utvalg av produkter for å støtte en sunn og aktiv livsstil. Merket fokuserer på å bringe frem det beste i huden din ved å tilby høykvalitetsprodukter med naturlige ingredienser. Fra ansiktspleie til kropppleie, ACTIVE NINE har et produkt for alle dine skjønnhetsbehov. Alle produktene er utviklet med en kombinasjon av avansert teknologi og naturlige ingredienser, slik at du kan få en frisk, ung og strålende hud. Opplev en sunnere og mer vakker hud med koreansk hudpleie fra Active Nine i dag!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Active Nine Intensive UV Shield Mild Sun Relief Cream SPF50+ PA++++ 50 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *