Tilbud!

Anua Heartleaf 70% Daily Lotion 200ml

Opprinnelig pris var: 359.00 kr.Nåværende pris er: 287.00 kr.

-20%

Heartleaf 70% Daily Lotion er en nærende fuktighetskrem med 70 % hjertebladekstrakt, basilikumbladekstrakt og tre typer hyaluronsyre gir intens hydrering i tillegg til beroligende og barrierereparerende fordeler. Alle ingrediensene som brukes er EWG-verifiserte. Denne kremen er dermatologisk bevist å være hypoallergen.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Anuas prisbelønte Heartleaf 70% Daily Lotion er en mild, beroligende og fuktighetsgivende emulsjon, spesielt for irritert og sensitiv hud. Kremen inneholder 70 % hjertebladekstrakt og lindrer effektivt irritasjon og rødhet samtidig som den hjelper små infeksjoner, som kviser, til å leges raskere, og reduserer risikoen for betennelse. Kremen inneholder rikelig med dypt fuktighetsgivende hyaluronsyre for å skape en sunn glød i ansiktet, for å forbedre fuktighetsbalansen i huden og for å styrke den beroligende effekten av hjertebladekstraktet. Takket være den lette formelen, absorberer emulsjonen raskt inn i huden uten å etterlate den fet, tung eller tilstoppet.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.