Tilbud!

Anua Heartleaf 70% Soothing Cream 100ml

Opprinnelig pris var: 469.00 kr.Nåværende pris er: 375.00 kr.

-20%

Denne beroligende kremen er beriket med 700 000 ppm hjertebladekstrakt for å effektivt berolige sensitiv hud. Den lette gel-kremteksturen har trippel cica-pleie som inneholder madecassic syre, cica ekstrakt og asiatisk syre for å etterlate huden beroliget og forfrisket.

Passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Heartleaf 70% Soothing Cream er en beroligende krem ​​som inneholder 700 000 ppm hjertebladekstrakter. Gir trippel cica-pleie som effektivt beroliger sensitiv hud. Med en gel-kremtekstur som gir en forfriskende følelse.

Fordeler

  • Inneholder 70% Houttuynia Cordata-ekstrakt som beroliger sensitiv hud.
  • Beskytter huden mot ytre irritasjoner.
  • Formulert med 700 000 ppm heartleaf-ekstrakt.
  • Tilbyr trippel cica-pleie som effektivt beroliger.
  • Lettvektig gel-kremtekstur som gir en oppfriskende følelse.

Bruksanvisning

Kan brukes daglig, både morgen og kveld.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.