Tilbud!

Anua Heartleaf 77% Clear Pad

Opprinnelig pris var: 349.00 kr.Nåværende pris er: 279.00 kr.

-20%

Disse toner-padsene er gjennomfuktet med Anua Heartleaf 77% Soothing Toner, og leverer rikelig med fuktighet og lindrer hudirritasjon. De inneholder en blanding av plantebaserte ekstrakter for å kontrollere talgproduksjonen og stramme forstørrede porer. Tonerputene kommer med en teksturert side for å fjerne døde hudceller og urenheter for myk og glatt hud.

Innhold: 160ml

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En fuktighetsgivende toner-pad fuktet i Heartleaf 77% Soothing Toner som hjelper til med å fjerne urenheter i huden og stramme opp porene.

Formulert med hjertebladekstrakt fra Korea som bidrar til å lindre sensitiv og irritert hud.
Inneholder Anti Sebum P (Pinus Palustris bladekstrakt, nattlysblomstekstrakt, Ulmus Davidiana rotekstrakt, Pueraria Lobata rotekstrakt) som hjelper til med å kontrollere sebumsekresjon og stramme opp porene

Bruksanvsining:

  1. Etter rens, bruk den teksturerte siden av puten til å rense ansiktet langs hudteksturen, unngå leppe- og øyeområder.
  2. Tørk ansiktet en gang til forsiktig med den motsatte siden av puten for å forberede huden.
  3. Puten kan også brukes som en beroligende sheet maske ved å legges på irriterte områder.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.