Tilbud!

Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil 200ml

Opprinnelig pris var: 279.00 kr.Nåværende pris er: 223.00 kr.

-20%

Heartleaf Pore Control Cleansing Oil er effektivt for å eliminere sminkerester, hudormer og talg, samtidig som det forhindrer tette porer.

Fordeler:

  • Mild sminkefjerner som hjelper til med å fjerne urenheter i porene.
  • Ikke-komedogen formel som er egnet for akne-utsatt hud.
  • Lett formel som ikke blokkerer porene dine.
  • Holder huden hydrert etter rens.
  • </ul/

    Passer for alle hudtyper, inkludert akne-utsatt og sensitiv hud.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Oljerensen kommer i en ikke-komedogen formel og inneholder plantebaserte oljer (inkludert jojoba-, olivenfrukt- og druefrøoljer), og fjerner effektivt huden for urenheter samtidig som den etterlater en oppfrisket og hydrert finish. Hjertebladekstrakt i den lette formelen hjelper til med å holde irritasjoner i sjakk. Egnet for akne-utsatt hud.

Bruksanvisning:
1. 2-3 pumper renseolje på tørre hender.
2. Fordel forsiktig utover det tørre ansiktet.
3. Fukt ansiktet for å emulgere renseolje for å fjerne hudormer.
4. Skyll grundig med vann.
5. Vask av alle oljerester med en vannbasert rens, for eksempel Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.