Tilbud!

Anua Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam 150ml

Opprinnelig pris var: 199.00 kr.Nåværende pris er: 159.00 kr.

-20%

Rens huden din med dette renseskummet beriket med houttuynia cordata-pulver for å fjerne døde hudceller og rense porene. Den kornete formelen er fylt med glyserin for å fukte huden, og salisylsyre for å gi porepleie og anti-akne-effekter.

Spesielt egnet for fet, kombinert og akne-utsatt hud.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Vannbasert rens som blir til delikat, lett skum tilsatt hjertebladekstrakt, noe som gjør det skånsomt nok for alle hudtyper, spesielt egnet for dyprensende fet og kombinert hud. Salisylsyre eksfolierer effektivt døde hudceller og hjelper til med å kontrollere talgproduksjonen. Kjemiske eksfolierende midler er et mye skånsommere alternativ til fysiske peelingmidler som skrubber for å oppnå jevn hudtekstur og forbedre gløden.

EKSFOLIERER SKÅNSOMT
Inneholder 3000 ppm Heartleaf Powder som hjelper til skånsomt å eksfoliere døde hudceller.

BEROLIGER OG HYDRERER HUD
Infundert med trippel hyaluronsyre, etterlater huden uthvilt og hydrert.

FJERNER URENHETER FRA PORENE
Renser porene grundig med myk bobletekstur.

Bruksanvisning
1. Rens huden med Heartleaf Pore Control Cleansing Oil eller annen oljerens.
2. Påfør renseskummet på fuktet hud med milde, sirkulære bevegelser, og pass på å massere den skånsomt.
3. Skyll av grundig med lunkent vann.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.