Tilbud!

Anua Heartleaf Silky Moisture Sun Cream 50ml

Opprinnelig pris var: 339.00 kr.Nåværende pris er: 288.00 kr.

-15%

Anua Heartleaf Silky Moisture Sun Cream bruker kjemiske filtre for å tilby bredspektret solbeskyttelse med SPF 50+ PA++++. Den økologiske solkremen gir beroligende og fuktighetsgivende hudfordeler med ingredienser som houttuynia cordata-ekstrakt og panthenol. Formelen har en talgkontrollerende effekt, sitter godt under foundation og forlenger sminkebruken.

Anbefalt for: Alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Anua Heartleaf Silky Moisture Sun Cream, en bemerkelsesverdig solkrem som ikke bare tilbyr overlegen bredspektret solbeskyttelse med SPF 50+ PA++++, men også legemliggjør prinsippene for vegansk og grusomhetsfri hudpleie. Denne eksepsjonelle solkremen bruker kjemiske filtre for å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler, og sikrer at din delikate hudfarge forblir beskyttet under solen. Formelen er laget med forsiktighet, og inneholder organiske ingredienser som houttuynia cordata-ekstrakt og panthenol for å gi beroligende og fuktighetsgivende fordeler til huden din. Innholdet av houttuynia cordata-ekstrakt hjelper ikke bare med å roe ned huden din, men dekker også behovene til sensitiv hud, noe som gjør det til et ideelt valg for de med sart hud. I tillegg låser tilstedeværelsen av panthenol fuktighet inne i huden din, og gir en fuktighetsgivende effekt samtidig som den bidrar til den generelle beroligende huden din.


Ikke bare gir The Anua Heartleaf Silky Moisture Sun Cream eksepsjonell solbeskyttelse og hudpleiefordeler, men den har også en talgkontrollerende effekt. Denne innovative funksjonen sikrer at formelen sitter komfortabelt under foundationen din, og tilbyr et glatt lerret for feilfri påføring av sminke.

Bruksanvisning
Brukes som siste trinn av hudpleierutinen, 15 minutter før soleksponering.
Påfør en mengde på størrelse med en finger i 2 til 3 doser.
Påfør på nytt ofte etter behov.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.