ATOPALM MLE Cream 65ml

289.00 kr

Gled deg over det nyeste tilskuddet til vår koreanske hudpleieserieMLE Cream fra AUTOPALM. Denne enestående fuktighetskremen har som mål å gi din hud den ultimate næring og beskyttelse, og vil ta din daglige hudpleierutine til et helt nytt nivå.

Fordelene med MLE Cream inkluderer:

 • Styrker hudens naturlige barrierefunksjon, og beskytter mot ytre skadelige påvirkninger.
 • Gir intens hydrering som varer hele dagen, for en myk og smidig hud.
 • Beroliger sensitiv og irritert hud, og bidrar til å redusere rødhet.
 • Inneholder naturlige planteekstrakter som nærer huden på dypet.
 • Har en lett og ikke-fetende tekstur, og absorberes raskt.
 • Passer for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive.

Bruk ATOPALM MLE Cream daglig, etter rensing av ansiktet, for å oppleve dens magiske virkning. Du vil merke en betydelig forbedring i hudens tekstur og utseende – den vil føles mer hydrert, mykere, jevnere og ha en sunn glød.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Innovativ fuktighetskrem

ATOPALM MLE Cream er resultatet av en dyptgående forskning innen hudpleie, og kombinerer høyteknologisk vitenskap med naturens egen visdom.

Kremen har en lett tekstur, absorberes raskt og etterlater ingen fet film. Hovedingrediensen, MLE (Multi-Lamellar Emulsion), har en struktur som etterligner hudens naturlige lipidlag og bidrar til å styrke hudens naturlige barriere, øker fuktighetsnivået og reduserer tegn på sensitiv og tørr hud.

Denne fuktighetskremenen er ikke bare en vanlig fuktighetskrem, den er en alliert for din hudhelse. Gi huden din den oppmerksomheten den fortjener med ATOPALM MLE Cream, og la den omfavne deg med sin luksuriøse følelse av komfort og velvære. Denne kremen vil hjelpe deg på veien til en strålende og sunn hud!

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

ATOPALM

ATOPALM er kjent for sin unike tilnærming til hudpleie, og kombinerer vitenskapelige innovasjoner med naturlige ingredienser for å gi huden din det aller beste av pleie.

Det er ingen hemmelighet at koreansk hudpleie er kjent verden over for sin kvalitet, og ATOPALM er ingen unntak. Merket har dedikert seg til å produsere hudpleieprodukter av høy kvalitet, skreddersydd for ulike hudtyper og behov.

La oss ta en nærmere titt på noen av de mest populære produktene fra ATOPALM.

 • Face Cream: Dette er en luksuriøs ansiktskrem som gir intensiv hydrering og næring til huden din. Den er laget med nøye utvalgte ingredienser for å gi en smidig, glødende og sunn hud.
 • Facial Foam Wash: En skånsom, men effektiv renseskum som fjerner smuss og olje uten å tørke ut huden. Den etterlater huden din ren, frisk og klar for neste steg i hudpleierutinen din.
 • MLE Cream: Dette er en rik, nærende krem som bruker ATOPALM’s patenterte MLE-teknologi for å forsterke hudens naturlige barriere og beholde fuktighet. Resultatet er en mer elastisk og motstandsdyktig hud.
 • MLE Lotion: En lett, fuktighetsgivende lotion som absorberes raskt inn i huden for umiddelbar hydrering. Også denne bruker MLE-teknologien for å styrke hudens naturlige forsvar.
 • Soothing Gel Lotion: En beroligende gel-lotion som raskt lindrer og fukter sensitiv hud. Den gir en umiddelbar kjølende effekt og bidrar til å roe ned irritasjon og rødhet.

Soothing Gel Lotion: En beroligende gel-lotion som raskt lindrer og fukter sensitiv hud. Den gir en umiddelbar kjølende effekt og bidrar til å roe ned irritasjon og rødhet.

Så enten du er ute etter dyptvirkende hydrering, skånsom rens eller beroligende pleie, har ATOPALM noe for deg. Utforsk hele ATOPALM-sortimentet på Skinup.no i dag og oppdag din nye hudpleiefavoritt!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ATOPALM MLE Cream 65ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *