Tilbud!

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser 100ml

kr 179.00

-28%

Green Plum Refreshing Cleanser fra Beauty of Joseon er din hemmelighet til en ren og oppfrisket hud.

Dette fantastiske renseproduktet er spesielt utviklet for å gi deg en grundig rens uten å tørke ut huden. Med sin unike kombinasjon av naturlige ingredienser og skånsomme rengjøringsmidler, etterlater Green Plum Refreshing Cleanser huden din frisk, myk og klar.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Nøkkelegenskaper

  • Grønnplommeekstrakt: Denne rensen inneholder nøye utvalgt grønnplommeekstrakt, som er kjent for sine rensende og oppfriskende egenskaper. Den hjelper til med å fjerne smuss, overskudd av olje og urenheter fra huden, samtidig som den gir fuktighet og næring.
  • Mild og effektiv rengjøring: Grønnplomme Oppfriskende Rens bruker skånsomme rengjøringsmidler som fjerner urenheter og makeup, samtidig som den opprettholder hudens naturlige fuktighetsbalanse. Den etterlater huden ren og frisk uten å føles stram eller tørr.
  • Fuktighetsgivende og beroligende: Vår rens er beriket med ingredienser som gir fuktighet og beroliger huden. Den bidrar til å redusere irritasjon og rødhet, og etterlater huden din følelsen av komfort og velvære.
  • Forfriskende duftopplevelse: Nyt den forfriskende duften av grønn plomme mens du renser huden. Den delikate duften bidrar til å skape en luksuriøs og oppkvikkende opplevelse hver gang du bruker produktet.
  • Egnet for alle hudtyper: Green Plum Refreshing Cleanser er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Uansett om du har tørr, fet eller kombinert hud, kan du stole på at denne rensen gir deg en skånsom og effektiv rens uten å forstyrre hudens naturlige balanse.

Hvordan bruke

Påfør en liten mengde av Green Plum Refreshing Cleanser på fuktet hud. Masser forsiktig inn i ansiktet og halsen med sirkulære bevegelser, unngå øyeområdet. Skyll grundig med lunkent vann. Bruk morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine for best resultat.

Konklusjon

Opplev den friske og oppkvikkende følelsen av Green Plum Refreshing Cleanser. Med sin milde, men effektive rengjøringsformel og fuktighetsgivende egenskaper, gir denne renseproduktet deg en ren og revitalisert hud.

Uansett hudtype kan du stole på at Green Plum Refreshing Cleanser gir deg en behagelig og skånsom rens hver dag. Nyt den forfriskende duften og føl deg ren, myk og klar med Green Plum Refreshing Cleanser.

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *