Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit – Revive Serum

449.00 kr

Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit – Revive Serum består av 4 mini-serum på 10 ml. Serumene er fin måte å få testet ut alle fire på en gang.

Bruk dem alene, lagvis, eller bland dem for en skreddersydd hudpleierutine. Gi huden din gaven av luksuriøs, naturlig og effektiv pleie med Hanbang Serum Discovery Kit.

Utforsk skjønnheten til Joseon-æraen og nyt den forvandlende effekten av disse vidunderlige serumene. Prøv det i dag, og la huden din fortelle historien!

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Pakken inneholder 4x serum

Beroligende serum: Grønn te + Panthenol 10ml
Dette lette serumet virker som en sjarm for å berolige irritert hud og gjenopprette harmonien. Beriket med tradisjonelle koreanske urtemedisin-ingredienser (‘hanbang’) er denne milde formuleringen rettet mot rødhet og følsomhet. Grønn te, rik på antioksidanter, bidrar til å redusere talg- og oljeproduksjonen i tillegg til beroligende og kveld hudtone. Panthenol bidrar til å holde huden glatt og smidig, mens centella asiatica beroliger.

Glow Serum: Propolis + Niacinamid 10ml
Dette serumet er din hemmelighet til glødende, strålende honninghud. Beauty of Joseon er kjent for sine rene, koreanske urteformuleringer, og laget dette serumet spesielt for akne-utsatt hud, for å hjelpe til med å roe ned og helbrede irriterte oppbluss. Propolis er naturlig antiseptisk og antiinflammatorisk, og hjelper ikke bare med å berolige og lindre, men å gå et skritt videre og forbedre celleomsetningen for å helbrede urolig hud. Niacinamid lysner opp og gjenoppliver huden, mens antioksidantrik gurkemeie bekjemper skader fra frie radikaler for å holde huden sunn, spenstig og lys.

Glow Deep Serum: Ris + Alpha-Arbutin 10ml
The Beauty of Joseon Glow Deep Serum er et lett, fuktighetsgivende serum for å lysne opp huden og jevne ut tonen. Dens vannaktige tekstur trenger raskt og dypt inn i huden for å gi langvarige effekter. 68,6 % risklivann, utformet som “skjønnhetsvann” i koreansk historie, er svært effektivt til å fukte og rense huden. Den nærer huden med vitamin B og mineraler som styrker hudbarrieren og lysner opp hudtonen. 2 % arbutin, utvunnet fra tyttebær- og blåbærplanter, hjelper til med å visne mørke flekker og forhindre hyperpigmentering.

Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin 10ml
Gjenopprett huden din med dette luksuriøse, silkeaktige serumet beriket med tradisjonelle koreanske urteingredienser (‘hanbang’) som ginseng, lakrisrot og matsutakesopp. Sneglemucinfiltrat er stjerneingrediensen, for å jevne ut hudtonen, redusere hyperpigmentering og arrdannelse, samt forbedre celleomsetningen for å gi huden din en sunn, jevn glød. Antioksidantrikt ginsengrotvann støtter sirkulasjonen for å hjelpe til med å fylle opp områder med fine linjer og rynker. Faktisk er ginseng allment ansett som en supermat og kjent for sine helbredende egenskaper.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.
Beauty Of Joseon beauty logo

Historien bak Beauty of Joseon

Joseon-dynastiet var en periode i Koreas historie kjent for sine betydelige kulturelle, sosiale og politiske endringer. Skjønnhetsidealet på den tiden var naturlig, sunn hud. Beauty of Joseon henter sin inspirasjon fra denne æraen, spesielt fra “Kyuyak”, et historisk dokument som inneholder skjønnhetsritualer og -vaner fra adelskvinnene i Joseon-tiden.

Hva gjør Beauty of Joseon så unik?

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Beauty of Joseon er deres bruk av tradisjonelle koreanske ingredienser, som ginseng, honning og hibiskus, kjent som “hanbang” ingredienser. Disse ingrediensene har vært en del av koreansk skjønnhet og velvære i århundrer, og er kjent for sine antioksidant-, anti-inflammatoriske og hudberoligende egenskaper. En annen fremragende faktor er merkets forpliktelse til renhet og sikkerhet. Produktene deres er fri for potensielt skadelige stoffer som parabener, syntetiske fargestoffer og mineraloljer.

Produktlinjen

Beauty of Joseon tilbyr en rekke produkter, inkludert serum, kremer, masker og rensemidler.

Fire sterke grunner til å velge Beauty of Joseon

Beauty of Joseon produkter
 1. Tradisjon møter innovasjon: Beauty of Joseon kombinerer tradisjonelle, naturlige ingredienser kjent i den koreanske kulturen for deres hudpleieegenskaper med moderne hudpleieteknologi. De benytter seg av “hanbang” ingredienser, som ginseng, honning og hibiskus, som har vært en del av koreansk skjønnhetspleie i århundrer.
 2. Renhet og sikkerhet: Beauty of Joseon er dedikert til å tilby produkter som er trygge for huden. De unngår potensielt skadelige stoffer som parabener, syntetiske fargestoffer og mineraloljer. Dette betyr at du kan føle deg trygg når du bruker deres produkter, vel vitende om at de er laget med hensyn til hudens helse.
 3. Effektive formularer: Beauty of Joseon lager produkter som virkelig fungerer. Fra deres nattmasker til deres kremer og serum, er hver formel designet for å gi maksimal effektivitet. Deres produkter har vunnet mange lojale fans på grunn av de synlige resultatene de gir.
 4. Kostnadseffektiv luksus: Til tross for deres høye kvalitet og luksuriøse formuleringer, er Beauty of Joseon produkter rimelig priset, noe som gjør dem tilgjengelig for et bredt publikum. Du kan oppleve luksusen av tradisjonell koreansk hudpleie uten å bryte banken.
I sum gir disse fire grunnene en overbevisende argument for å inkludere Beauty of Joseon i din daglige hudpleierutine. Med sin unike blanding av tradisjonelle ingredienser, innovative formuleringer, og forpliktelse til renhet og effektivitet, tilbyr Beauty of Joseon produkter som ikke bare føles gode på huden, men også leverer synlige resultater. Beauty of Joseon er mer enn bare et hudpleiemerke; det er en bro mellom fortidens tradisjonelle skjønnhetsritualer og dagens innovative hudpleieteknologi. Med sin unike filosofi og engasjement for kvalitet, fortsetter Beauty of Joseon å imponere og tiltrekke seg hudpleieelskere over hele verden.
 1. Hva er Beauty of Joseon?

  Beauty of Joseon er et sørkoreansk hudpleiemerke som fokuserer på å kombinere tradisjonelle koreanske skjønnhetsritualer og ingredienser med moderne hudpleieteknologi.
 2. Hva gjør Beauty of Joseon unikt?

  Beauty of Joseon er inspirert av skjønnhetsritualene fra Joseon-dynastiet i Korea. De bruker tradisjonelle koreanske ingredienser, som ginseng, honning og svart soyabønne, sammen med moderne hudpleieinnovasjoner for å skape effektive produkter.
 3. Hvilke produkter er Beauty of Joseon mest kjent for?

  Noen av merkets mest populære produkter inkluderer deres Dynasty Cream, en allsidig fuktighetskrem med ginseng og orkidéekstrakt, og deres Repair Serum, som er formulert med snegleslim og fermentert svart ris for å reparere og styrke huden.
 4. Er Beauty of Joseon-produkter egnet for sensitiv hud?

  Ja, mange av Beauty of Joseon-produktene er fri for vanlige irritanter og er egnet for sensitiv hud. Imidlertid er det alltid en god idé å sjekke ingredienslisten og gjøre en lappetest før du prøver et nytt produkt.
 5. Er Beauty of Joseon en cruelty-free merkevare?

  Ja, Beauty of Joseon er en cruelty-free merkevare. De tester ikke sine produkter på dyr.
 6. Hvor kan jeg kjøpe Beauty of Joseon-produkter?

  Beauty of Joseon-produkter er tilgjengelige på flere online plattformer og i utvalgte fysiske butikker rundt om i verden. Det er alltid best å kjøpe fra en anerkjent forhandler som f.eks SkinUp.no for å sikre at du mottar autentiske produkter.
 7. Er Beauty of Joseon-produkter veganske?

  Mange av Beauty of Joseon-produktene er veganske, men ikke alle. Det anbefales å sjekke ingredienslisten for hvert produkt hvis du er opptatt av veganisme.
 8. Hva om et Beauty of Joseon-produkt ikke fungerer for huden min?

  Alle har forskjellig hud, så det som fungerer for én person, vil kanskje ikke fungere for en annen. Hvis et produkt ikke fungerer for deg, kan det være lurt å prøve et annet produkt i deres linje, eller konsultere en hudlege for råd.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit – Revive Serum”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *