Beauty Of Joseon Red Bean Refreshing Pore Mask 140 ml

297.00 kr

Forurensning, stress og en hektisk livsstil kan etterlate porene tette og huden følelsen kjedelig. Red Bean Refreshing Pore Mask fra Beauty Of Joseon gir deg sjansen til å ta tilbake kontrollen. Denne unike ansiktsmasken, som er en del av den stadig mer populære trenden innen Koreansk hudpleie, er designet for å rense dypt, tone og vitalisere huden.

 • Rike antioksidanter fra røde bønner for å revitalisere huden
 • Kaolin leire for å trekke ut urenheter og minimere porer
 • Fuktighetsgivende ingredienser for å etterlate huden myk og glatt
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Følg denne steg-for-steg veiledningen for optimal bruk av Red Bean Refreshing Pore Mask

 1. Start med å rense ansiktet og fjerne all makeup.
 2. Påfør en toner for å balansere huden og forberede den for masken.
 3. Ta en generøs mengde av masken og fordel jevnt over hele ansiktet, unngå øynene og munnen.
 4. La masken sitte i 10-15 minutter.
 5. Skyll av med lunkent vann, og klapp huden tørr med et mykt håndkle.
 6. Fullfør rutinen med en fuktighetskrem.

Ingredienser

 • Røde bønner-ekstrakt
 • Kaolin leire
 • Hyaluronsyre
 • Allantoin
 • Grønn te-ekstrakt

Røde bønner er kjent for sin høye konsentrasjon av antioksidanter og ernæringsstoffer som forbedrer hudens elastisitet.

Kaolin leire virker som en naturlig detoksifiserende agent som trekker ut urenheter og strammer opp porene. Hyaluronsyre og allantoin gir fuktighet og lindring, mens grønn te-ekstrakt tilbyr ytterligere antioksidantbeskyttelse.

Oppsummering

Red Bean Refreshing Pore Mask er en innovativ tilnærming til hudpleie, inspirert av de beste prinsippene i Koreansk hudpleie.

Denne ansiktsmasken har en kraftfull, men mild formel som går dypere enn overflaten for å takle de underliggende problemene som forårsaker tette porer og en kjedelig hudfarge.

Gjennom en synergistisk blanding av røde bønner, kaolin leire og fuktighetsgivende ingredienser, leverer denne masken en helhetlig hudpleieopplevelse som etterlater ansiktet ditt følelsen renset, strammet og forfrisket.

De naturlige og effektive ingrediensene er spesielt formulert for å arbeide i harmoni med huden, noe som gjør dette produktet egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Red Bean Refreshing Pore Mask er derfor mer enn bare et annet trinn i din daglige rutine; det er en investering i huden din som du vil se avkastning på i form av en sunnere, mer strålende hud. Velg denne masken for en naturlig, effektiv og luksuriøs løsning på tette porer og kjedelig hud.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.
Beauty Of Joseon beauty logo

Historien bak Beauty of Joseon

Joseon-dynastiet var en periode i Koreas historie kjent for sine betydelige kulturelle, sosiale og politiske endringer. Skjønnhetsidealet på den tiden var naturlig, sunn hud. Beauty of Joseon henter sin inspirasjon fra denne æraen, spesielt fra “Kyuyak”, et historisk dokument som inneholder skjønnhetsritualer og -vaner fra adelskvinnene i Joseon-tiden.

Hva gjør Beauty of Joseon så unik?

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Beauty of Joseon er deres bruk av tradisjonelle koreanske ingredienser, som ginseng, honning og hibiskus, kjent som “hanbang” ingredienser. Disse ingrediensene har vært en del av koreansk skjønnhet og velvære i århundrer, og er kjent for sine antioksidant-, anti-inflammatoriske og hudberoligende egenskaper. En annen fremragende faktor er merkets forpliktelse til renhet og sikkerhet. Produktene deres er fri for potensielt skadelige stoffer som parabener, syntetiske fargestoffer og mineraloljer.

Produktlinjen

Beauty of Joseon tilbyr en rekke produkter, inkludert serum, kremer, masker og rensemidler.

Fire sterke grunner til å velge Beauty of Joseon

Beauty of Joseon produkter
 1. Tradisjon møter innovasjon: Beauty of Joseon kombinerer tradisjonelle, naturlige ingredienser kjent i den koreanske kulturen for deres hudpleieegenskaper med moderne hudpleieteknologi. De benytter seg av “hanbang” ingredienser, som ginseng, honning og hibiskus, som har vært en del av koreansk skjønnhetspleie i århundrer.
 2. Renhet og sikkerhet: Beauty of Joseon er dedikert til å tilby produkter som er trygge for huden. De unngår potensielt skadelige stoffer som parabener, syntetiske fargestoffer og mineraloljer. Dette betyr at du kan føle deg trygg når du bruker deres produkter, vel vitende om at de er laget med hensyn til hudens helse.
 3. Effektive formularer: Beauty of Joseon lager produkter som virkelig fungerer. Fra deres nattmasker til deres kremer og serum, er hver formel designet for å gi maksimal effektivitet. Deres produkter har vunnet mange lojale fans på grunn av de synlige resultatene de gir.
 4. Kostnadseffektiv luksus: Til tross for deres høye kvalitet og luksuriøse formuleringer, er Beauty of Joseon produkter rimelig priset, noe som gjør dem tilgjengelig for et bredt publikum. Du kan oppleve luksusen av tradisjonell koreansk hudpleie uten å bryte banken.
I sum gir disse fire grunnene en overbevisende argument for å inkludere Beauty of Joseon i din daglige hudpleierutine. Med sin unike blanding av tradisjonelle ingredienser, innovative formuleringer, og forpliktelse til renhet og effektivitet, tilbyr Beauty of Joseon produkter som ikke bare føles gode på huden, men også leverer synlige resultater. Beauty of Joseon er mer enn bare et hudpleiemerke; det er en bro mellom fortidens tradisjonelle skjønnhetsritualer og dagens innovative hudpleieteknologi. Med sin unike filosofi og engasjement for kvalitet, fortsetter Beauty of Joseon å imponere og tiltrekke seg hudpleieelskere over hele verden.
 1. Hva er Beauty of Joseon?

  Beauty of Joseon er et sørkoreansk hudpleiemerke som fokuserer på å kombinere tradisjonelle koreanske skjønnhetsritualer og ingredienser med moderne hudpleieteknologi.
 2. Hva gjør Beauty of Joseon unikt?

  Beauty of Joseon er inspirert av skjønnhetsritualene fra Joseon-dynastiet i Korea. De bruker tradisjonelle koreanske ingredienser, som ginseng, honning og svart soyabønne, sammen med moderne hudpleieinnovasjoner for å skape effektive produkter.
 3. Hvilke produkter er Beauty of Joseon mest kjent for?

  Noen av merkets mest populære produkter inkluderer deres Dynasty Cream, en allsidig fuktighetskrem med ginseng og orkidéekstrakt, og deres Repair Serum, som er formulert med snegleslim og fermentert svart ris for å reparere og styrke huden.
 4. Er Beauty of Joseon-produkter egnet for sensitiv hud?

  Ja, mange av Beauty of Joseon-produktene er fri for vanlige irritanter og er egnet for sensitiv hud. Imidlertid er det alltid en god idé å sjekke ingredienslisten og gjøre en lappetest før du prøver et nytt produkt.
 5. Er Beauty of Joseon en cruelty-free merkevare?

  Ja, Beauty of Joseon er en cruelty-free merkevare. De tester ikke sine produkter på dyr.
 6. Hvor kan jeg kjøpe Beauty of Joseon-produkter?

  Beauty of Joseon-produkter er tilgjengelige på flere online plattformer og i utvalgte fysiske butikker rundt om i verden. Det er alltid best å kjøpe fra en anerkjent forhandler som f.eks SkinUp.no for å sikre at du mottar autentiske produkter.
 7. Er Beauty of Joseon-produkter veganske?

  Mange av Beauty of Joseon-produktene er veganske, men ikke alle. Det anbefales å sjekke ingredienslisten for hvert produkt hvis du er opptatt av veganisme.
 8. Hva om et Beauty of Joseon-produkt ikke fungerer for huden min?

  Alle har forskjellig hud, så det som fungerer for én person, vil kanskje ikke fungere for en annen. Hvis et produkt ikke fungerer for deg, kan det være lurt å prøve et annet produkt i deres linje, eller konsultere en hudlege for råd.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beauty Of Joseon Red Bean Refreshing Pore Mask 140 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *