COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch

kr339,00

Advanced Snail Hydrogel Eye Patch fra COSRX er en effektiv øye-patch for å redusere synlige tegn på tretthet og aldring rundt øynene. Disse øyepatchene er formulert med 90% sneglesekret, kjent for sine reparerende egenskaper.

Hydrogel-teknologien sikrer at øyepatchene fester seg godt til huden, slik at de aktive ingrediensene kan penetrere dypt. Samtidig bidrar hydrogelen til å hydrere huden rundt øynene, noe som gir en mer frisk og oppstrammet utseende.

Bruk Advanced Snail Hydrogel Eye Patch som en del av din ukentlige hudpleierutine, eller når du trenger en rask oppkvikker.

La øyepatchene virke i 20-30 minutter, og opplev en mer revitalisert hud rundt øynene.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *