Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 ml

kr129,00

Black Tea Time Reverse Eye Cream fra Pyunkang Yul er en duftfri øyekrem er fylt med fermentert svart te og papirmorbærekstrakter for å revitalisere området under øynene og redusere forekomsten av rynker og fine linjer.

Øyekremen er ytterligere beriket med sheasmør, macadamiafrøolje, hyaluronsyre og ceramid for å gi næring og fuktighet til trett hud.

Øyekremen er formulert med EWG-verifiserte ingredienser. Kommer i elegant og luksuriøs svart emballasje. Inneholder 9ml. Anbefalt!

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *