COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80ml

236.00 kr

AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer fra COSRX er en fantastisk fuktighetskremen for problemhud, spesielt uren hud og kviser.

Hvorfor AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer er så bra:

 • Spesielt formulert for å roe irritert og akne-utsatt hud
 • Ultralett tekstur som absorberes raskt
 • Hydrerer uten å tilstoppe porene
 • Inneholder nøye utvalgte ingredienser som bekjemper akne
 • Paraben-fri, sulfat-fri og fri for syntetiske dufter
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Nøkkelingredienser: Mot akne, uren hud og irritasjon

Hovedingrediensene i AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer inkluderer centella asiatica, tea tree olje og propolis. Centella asiatica er en tradisjonell koreansk urt kjent for sine helbredende og anti-inflammatoriske egenskaper.

Tea tree olje har sterke antimikrobielle egenskaper som bidrar til å bekjempe akne, mens propolis har en beroligende effekt på huden og bidrar til cellefornyelse.

Eksepsjonell fuktighet: La huden puste lett

Takket være sin lette tekstur gir denne fuktighetskremen intens hydrering uten å føles tung eller fet. Dette gjør den til en ideell løsning for de med akne-utsatt eller fet hud som trenger fuktighet, men vil unngå produkter som kan tilstoppe porene.

Den ikke-klebrige formelen absorberes raskt, slik at huden føles fuktig og myk umiddelbart etter påføring.

Sikker og effektiv: Nyt godt av problemfri hudpleie

Uten bruk av parabener, sulfater eller kunstige dufter, tilbyr denne fuktighetskremen en trygg og effektiv måte å pleie huden din på. Formuleringen er skreddersydd for å adressere de spesifikke behovene til irritert og akne-utsatt hud, samtidig som den opprettholder hudens naturlige balanse.

Daglig luksus: En nytelse i hver applikasjon

Huden din fortjener det beste, og denne fuktighetskremen gir nettopp det. Med sitt lette og absorberende preg, gir den en øyeblikkelig forfriskende følelse. Hver bruk blir en liten pause i en ellers hektisk dag, en tid for å nære og roe huden din.

Bruksanvisning

 1. Rengjør ansiktet og bruk eventuell toner før påføring av fuktighetskrem.
 2. Ta en liten mengde av produktet og fordel det jevnt over ansiktet og halsen.
 3. Bruk lette, oppadgående strøk for å massere kremen inn i huden.
 4. For beste resultat, bruk morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine.

Konklusjon: Forbedret hud er bare et steg unna

AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer fra COSRX tilbyr en flerdimensjonal tilnærming til hudpleie. Den gir ikke bare fuktighet, men adresserer også de underliggende problemene som ofte følger med akne-utsatt hud.

Den er fylt med ingredienser som er valgt for deres effektivitet og mildhet. Hvis du er på utkikk etter en fuktighetskrem som kan takle de unike utfordringene som akne-utsatt hud presenterer, ser du ikke lenger.

Dette produktet er formulert for å gi deg den hudpleieløsningen du har ventet på. Gjør den til en del av din daglige rutine og opplev forskjellen det kan gjøre.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *