COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid 100 ml

259.00 kr

AHA 7 Whitehead Power Liquid fra COSRX er en kraftfull eksfolierende væske som hjelper med å redusere synlige hvite prikker og forbedre hudens tekstur. Formulert med 7% AHA-syre, en type syre som hjelper med å fjerne døde hudceller, bidrar denne væsken til å forbedre hudens glød og renhetsgrad.

I tillegg inneholder AHA 7 Whitehead Power Liquid niacinamid, et aktivt stoff som hjelper med å regulere talgproduksjonen og redusere synlige hvite prikker. Væsken er også formulert med aloe vera og allantoin, to ingredienser som hjelper med å berolige huden og hindre tørrhet.

Bruk AHA 7 Whitehead Power Liquid som en del av din daglige hudpleierutine, for å oppnå en mer glatt, ren og jevn hudtone. For best resultat, anbefales det å starte med en liten mengde væske, og øke gradvis etter hvert som huden blir vant til behandlingen.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Eksfoliering på sitt beste

Når det kommer til å avdekke din mest strålende hud, er COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid nøkkelen. Denne kraftige væsken er nøye formulert med 7% glykolsyre (AHA) for å eksfoliere skånsomt, men effektivt, og avsløre en jevnere, klarere og mer ungdommelig hudtekstur.

Vår AHA 7 Whitehead Power Liquid er spesielt designet for å målrette whiteheads, tilstoppede porer og ujevn hudtone. Glykolsyre jobber dypt inn i huden for å løsne døde hudceller som kan forårsake whiteheads og hindre porene i å puste. Resultatet ved eksfoliering er en forbedret hudtekstur og en sunn glød som stråler.

Denne lette væsken er enkel å inkorporere i din daglige hudpleierutine. Påfør den etter rensing og toning, og la den virke over natten for best resultat. Husk å bruke solbeskyttelse om morgenen, da AHA kan gjøre huden mer følsom for solen.

Gjenopprett din naturlige skjønnhet med COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid, din hemmelighet til en glattere, klarere og mer strålende hud.

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim, og hudfornyende kjemiske eksfolianter som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosr hudpleie logo

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
  1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
  2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
  3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
  • Gode effektfulle produkter
  • Gjennomtenkte produktserier
  • Et stort varesortiment
  • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
  • God markedsføring, layout og produktforklaringer
  • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mere til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid 100 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *