COSRX Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad 85ml (30stk)

149.00 kr

Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad fra COSRX er en våtserviett (rensepute) som fjerner sminke og urenheter i huden. Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad er ikke-irriterende alt-i-ett-rensepute dynket i Pure Fit Cica-7 Complex som bidrar til å forenkle hudpleierutinen din.

Rask og enkel å bruke: Renseputene er i megastørrelse og lar deg fjerne hele sminken med bare én våtserviett (rensepute). Du trenger ikke bruke noen annen sminkefjerner for et perfekt og rent ansikt. Bruk den grove siden for å effektivt rense huden og fjerne sminke, og bruk den glatte siden for å eliminere urenheter samt for å berolige huden.

Vasking av ansiktet med vann fjerner 55,57 % av fint støv og miljøforurensning på huden. Rensing med skummende rensemiddel renser 76,58 %. Med Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad fjerner du 99,86% av fint støv og sminkerester samtidig som du bevarer huden fresh og fin.

Inneholder 30 stk. våtservietter (renseputer).

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Miljøvennlig stoff

For å hjelpe miljøet er stoffet som brukes i Cleansing Pad miljøvennlig og vegansk sertifisert. Hjelp huden din og hjelp miljøet på samme tid.

Anbefalt bruk

 1. Tørk forsiktig over ansiktet, øynene og leppene med puten.
 2. Hold i noen sekunder på områder med mye sminke.

Ingredienser

Vann, isopropylmyristat, metylpropandiol, polyglyceryl-6 kaprylat, panthenol, betain, allantoin, centella asiatica rotekstrakt, pinus pinaster barkekstrakt, etylheksylglyserin, cetylpyridiniumklorid, caprylylglykol, kokamidopropyl pg-dimonium-dimoniumnatriumklorid, marinfoscitrat-natriumklorid, officinalis (rosmarin) bladolje, centella asiatica bladekstrakt, hydrogenert fosfatidylkolin, kapryl/caprin triglyserid, sukrosestearat, asiaticosid, madecassic syre, asiatisk syre, centella asiatica ekstrakt, kolesterol, madecassoside.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad 85ml (30stk)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *