CP-1 Bright Complex Intence Nourshing Conditioner 100ml

139.00 kr

Gi håret ditt den næring og pleie det trenger med Bright Complex Intense Nourishing Conditioner (Proteinbalsam) fra CP-1. Denne luksuriøse balsamen er spesielt utviklet for å gi dyptvirkende næring, fuktighet og beskyttelse til tørt, skadet og kjemisk behandlet hår. Med en unik blanding av naturlige ingredienser og høyeffektive aktive stoffer, vil Bright Complex Intense Nourishing Conditioner etterlate håret ditt mykt, glatt og glansfullt, samtidig som det beskytter mot fremtidige skader. Gi håret ditt den næring og pleie det fortjener med Bright Complex Intense Nourishing Conditioner fra CP-1. Prøv det i dag og oppdag et sunnere, mer glansfullt og livlig hår.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hovedingredienser og fordeler:

 1. Bright Complex™: Bright Complex™ er en eksklusiv, patentert teknologi som kombinerer en rekke kraftige ingredienser som arbeider sammen for å gi håret ditt maksimal næring, fuktighet og beskyttelse. Dette komplekset hjelper med å styrke hårstrukturen, reparere skader og forhindre fremtidig slitasje.
 2. Keratin: Keratin er en viktig byggestein i håret, og tilførsel av keratin gjennom denne balsamen hjelper med å reparere og styrke hårstrukturen, slik at håret blir mer motstandsdyktig mot skade og slitasje.
 3. Jojobaolje: Jojobaolje er en naturlig olje som gir intens fuktighet og næring til håret. Den bidrar til å forsegle fuktigheten i hårstrået og etterlater håret mykt, glatt og glansfullt.
 4. Silkeproteiner: Silkeproteiner er kjent for sine fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper. De bidrar til å forbedre hårets tekstur og glans, samtidig som de gir et beskyttende lag som forhindrer skade og brudd.

Bruksanvisning:

 1. Etter å ha vasket håret med Bright Complex Intence Nourshing Shampoo, påfør en passende mengde Bright Complex Intense Nourishing Conditioner fra midten av håret og ned til tuppene.
 2. La balsamen virke i 2-3 minutter, og skyll deretter grundig med lunkent vann.

Bruk regelmessig for best resultat og et sunnere, mer glansfullt hår.

Fordeler ved bruk av Bright Complex Intense Nourishing Conditioner:

 • Gir dyptvirkende næring og fuktighet til tørt, skadet og kjemisk behandlet hår
 • Reparerer og styrker hårstrukturen
 • Beskytter mot fremtidige skader og slitasje
 • Etterlater håret mykt, glatt og glansfullt
 • Passer for alle hårtyper

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

CP-1

CP-1 er et innovativt og populært merke innen skjønnhet og hudpleie som fokuserer på å tilby kvalitetsprodukter for hår- og hodebunnspleie. Selv om CP-1 primært er kjent for sine hårpleieprodukter, har deres engasjement for å skape effektive og høykvalitetsprodukter også gjort dem til en pålitelig kilde for andre hudpleieprodukter. Navnet CP-1 står for "Complete Plus-1", noe som understreker merkets mål om å skape komplette og omfattende løsninger for skjønnhet og velvære.

CP-1 tilbyr en rekke produkter, inkludert sjampoer, balsamer, hårbehandlinger og masker, som er formulert med nøye utvalgte ingredienser og avanserte teknologier for å gi hår- og hodebunnen optimal pleie. Merket er kjent for sin bruk av naturlige ekstrakter, høykvalitets oljer og proteiner, som arbeider sammen for å gi næring, fuktighet og beskyttelse til håret og hodebunnen.

CP-1 er opptatt av å tilby produkter som passer for et bredt spekter av hårtyper og behov. Deres produkter er spesielt utviklet for å håndtere vanlige hårproblemer som tørt og skadet hår, kjemisk behandlet hår, hårtap og hodebunnsproblemer. CP-1 er også kjent for sin miljøvennlige tilnærming og engasjement for bærekraft, og de streber etter å skape produkter som er både effektive og skånsomme mot miljøet.

CP-1 har som mål å tilby en ekstraordinær kvalitet på sine produkter og gir kundene den beste opplevelsen innen hår- og hodebunnspleie. Med sin innovative tilnærming og engasjement for kvalitet og bærekraft, er CP-1 et merke som er høyt verdsatt av både profesjonelle og forbrukere over hele verden.

CP-1 logo

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “CP-1 Bright Complex Intence Nourshing Conditioner 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *