CP-1 Bright Complex Intence Nourshing Shampoo 100ml

139.00 kr

Oppdag kraften av nærende hårpleie med Bright Complex Intense Nourishing Shampoo (Protein Shampoo) fra CP-1. Denne luksuriøse sjampoen er spesielt utviklet for å rense og pleie tørt, skadet og kjemisk behandlet hår, samtidig som den gir næring og fuktighet. Med en unik blanding av naturlige ingredienser og avanserte aktive stoffer, vil Bright Complex Intense Nourishing Shampoo gi håret ditt en sunn, glansfull og revitalisert følelse. Gi håret ditt en sunn, glansfull og revitalisert følelse med Bright Complex Intense Nourishing Shampoo. Prøv det i dag og oppdag forskjellen denne nærende sjampoen kan gjøre for håret ditt.

 
På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hovedingredienser og fordeler:

 1. Bright Complex™: Bright Complex™ er en eksklusiv, patentert teknologi som kombinerer en rekke kraftige ingredienser som arbeider sammen for å gi håret ditt maksimal næring, fuktighet og beskyttelse. Dette komplekset hjelper med å styrke hårstrukturen, reparere skader og forhindre fremtidig slitasje.
 2. Keratin: Keratin er en viktig byggestein i håret, og tilførsel av keratin gjennom denne sjampoen hjelper med å reparere og styrke hårstrukturen, slik at håret blir mer motstandsdyktig mot skade og slitasje.
 3. Arganolje: Arganolje er en næringsrik og fuktighetsgivende ingrediens som gir næring og beskyttelse til håret. Den bidrar til å forsegle fuktigheten i hårstrået og etterlater håret mykt, glatt og glansfullt.
 4. Pantenol: Pantenol, også kjent som provitamin B5, er et fuktighetsgivende og nærende middel som hjelper med å styrke hudens barriere og beskytte den mot ytre påvirkninger. Det bidrar til å forbedre hårstrukturen og redusere skader fra kjemisk behandling og varmestyling.

Bruksanvisning:

 1. Fukt håret grundig og påfør en passende mengde Bright Complex Intense Nourishing Shampoo.
 2. Masser sjampoen forsiktig inn i håret og hodebunnen for å skape et rikt skum.
 3. Skyll deretter grundig med lunkent vann.

For best resultat, følg opp med Bright Complex Intense Nourishing Conditioner.

Fordeler ved bruk av Bright Complex Intense Nourishing Shampoo:

 • Renser og pleier tørt, skadet og kjemisk behandlet hår
 • Gir dyptvirkende næring og fuktighet
 • Reparerer og styrker hårstrukturen
 • Beskytter mot fremtidige skader og slitasje
 • Passer for alle hårtyper

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

CP-1

CP-1 er et innovativt og populært merke innen skjønnhet og hudpleie som fokuserer på å tilby kvalitetsprodukter for hår- og hodebunnspleie. Selv om CP-1 primært er kjent for sine hårpleieprodukter, har deres engasjement for å skape effektive og høykvalitetsprodukter også gjort dem til en pålitelig kilde for andre hudpleieprodukter. Navnet CP-1 står for "Complete Plus-1", noe som understreker merkets mål om å skape komplette og omfattende løsninger for skjønnhet og velvære.

CP-1 tilbyr en rekke produkter, inkludert sjampoer, balsamer, hårbehandlinger og masker, som er formulert med nøye utvalgte ingredienser og avanserte teknologier for å gi hår- og hodebunnen optimal pleie. Merket er kjent for sin bruk av naturlige ekstrakter, høykvalitets oljer og proteiner, som arbeider sammen for å gi næring, fuktighet og beskyttelse til håret og hodebunnen.

CP-1 er opptatt av å tilby produkter som passer for et bredt spekter av hårtyper og behov. Deres produkter er spesielt utviklet for å håndtere vanlige hårproblemer som tørt og skadet hår, kjemisk behandlet hår, hårtap og hodebunnsproblemer. CP-1 er også kjent for sin miljøvennlige tilnærming og engasjement for bærekraft, og de streber etter å skape produkter som er både effektive og skånsomme mot miljøet.

CP-1 har som mål å tilby en ekstraordinær kvalitet på sine produkter og gir kundene den beste opplevelsen innen hår- og hodebunnspleie. Med sin innovative tilnærming og engasjement for kvalitet og bærekraft, er CP-1 et merke som er høyt verdsatt av både profesjonelle og forbrukere over hele verden.

CP-1 logo

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “CP-1 Bright Complex Intence Nourshing Shampoo 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *