Dobbelrens for fet hud

498.00 kr

Dobbelrens for fet hud er for deg som blir oljete i løpet av dagen og har litt kviser og urenheter.

Oljerensen Banila Co Clean It Zero Original Cleansing Balm bidrar til å fjerne overflødige oljer samtidig som det gir balanse til huden. Sammen med den vannbaserte rensen Heimish All Clean White Clay Foam får du kontroll på huden.

Rensen er spesialtilpasset for kviseutsatt hud, og er med på å kontrollere overproduksjon av talg som forhindrer at nye kviser oppstår.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Dobbelrensen består av:

Tilleggsinformasjon

Rabatt

,

Merke

Banila Co

Banila Co sverger til filosofien "skin-first" når det gjelder hudpleie og sminke. Banila Co er mest kjent for deres super populære Clean It Zero oljerens og sminke. Banila Co representerer ofte det seneste trenden innenfor skjønnhet i koreansk hudpleie.
Banila Co logo

Banila Co og Clean It Zero

Merkets mest ikoniske produkter er Clean It Zero serien, en rensende balm som har oppnådd kultstatus blant skjønnhetseksperter og forbrukere verden over. Denne rensen er kjent for sin evne til effektivt å fjerne sminke og urenheter, samtidig som den etterlater huden myk og fuktet. Dens unike formel, som forvandles fra en fast balm til en silkeaktig olje, har revolusjonert ideen om ansiktsrens. Banila Co tilbyr også et bredt utvalg av andre hudpleieprodukter, som primere, serum, kremer og ansiktsmasker. Deres produkter er formulert med høykvalitets ingredienser som tar sikte på å nære, berolige og forynge huden. Merket fokuserer på å utvikle produkter som er skånsomme nok for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Et annet karakteristisk trekk ved Banila Co er deres trendy og brukervennlige emballasje. De kombinerer funksjonalitet med estetisk tiltalende design, noe som gjør deres produkter til et populært valg blant yngre forbrukere som verdsetter både stil og substans. Banila Co er ikke bare opptatt av produktkvalitet, men legger også vekt på tilgjengelighet. De tilbyr høykvalitets hudpleie til en rimelig pris, noe som gjør merket tilgjengelig for et bredt publikum. Dette, sammen med deres innovative tilnærming til hudpleie, har bidratt til deres voksende popularitet både i Korea og internasjonalt. Sammenfattet representerer Banila Co en perfekt balanse mellom innovasjon, kvalitet og stil, noe som har etablert dem som et ledende navn innen den koreanske skjønnhetsindustrien.

Heimish

Heimish er et godt kjent hudpleiemerke innen koreansk hudpleie. Med sine unike formuleringer som tiltrekker mange hudpleie-entusiaster. Deres Heimish All Clean Balm er raskt blitt en av deres mest populære og bestselgende produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dobbelrens for fet hud”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *