Dobbelrens for kviser og akneutsatt hud

648.00 kr

Dobbelrens for kviser og akneutsatt hud er for deg som mest sannsynlig har fet hud og har lettere for å få kviser og urenheter. Oljerensen PURITO From Green Cleansing Oil er mild mot huden og gir balanse til oljeproduksjonen.

Skumrensen Klairs Rich Moist Foaming Cleanser er en av våre bestselgende rens som forebygger urenheter og dyprenser porene, uten å strippe huden for fuktighet.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

På denne måten unngår du kviser og urenheter. Urenheter og kviser dukker alltid når man minst trenger det. Det er viktig å forebygge, men også behandle urenhetene og kvisene slik at de ikke blir verre eller flere av de.

Dobbelrensen består av:

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dobbelrens for kviser og akneutsatt hud”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *