Dr.ato Triple-hyaluron Moisture Lotion 310ml

299.00 kr

Har du noen gang lurt på hvorfor noen mennesker har en evig ungdommelig og smidig hud? Hemmeligheten kan godt ligge i effektiv fuktighetspleie. Triple-hyaluron Moisture Lotion fra Dr.ato er en kraftpakke for fuktighet, og her er tre overbevisende grunner til at denne lotionen bør være din go-to for hydrert hud:

 • Trippel hyaluronsyre: Inneholder tre former for hyaluronsyre for å gi dyp, mellomlagret og overflatefuktighet.
 • Formulert for å gi maksimal fuktighet uten å etterlate en fet følelse.
 • Dermatologisk testet: Sikker for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Fuktighetsgivende koreansk hudpleie

Når det kommer til fuktighetsgivende hudpleie, er Triple-hyaluron Moisture Lotion fra Dr.ato et fremragende valg. Denne unike blandingen av trippel hyaluronsyre gir en trefaset tilnærming til hydrering ved å målrette mot forskjellige hudlag. Dette sørger for langvarig fuktighet, som kan være en game changer for din daglige hudpleierutine.

Inkludert i denne lotionen er ingredienser som glycerin og aloe vera, som gir ekstra fuktighet og har beroligende egenskaper. Produktet er også dermatologisk testet for å være skånsom mot huden, og det er formulert for å ikke etterlate en fet eller klissete følelse. Dette gjør det egnet for alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud.

En av de beste tingene med denne lotionen er dens allsidighet. Den kan brukes alene for de dager hvor du ønsker en lettere fuktighetspleie, eller under en tyngre krem for ekstra hydrering. Den fungerer også som en utmerket base for sminke.

Som en del av den ledende innovasjonen innen koreansk hudpleie, leverer Triple-hyaluron Moisture Lotion fra Dr.ato ikke bare fuktighet, men også kvalitet og effektivitet. Dette gjør den til en utmerket investering i huden din, og en må-ha for alle som tar hudpleie seriøst.

Bruksanvisning

 1. Forberedelse: Start med en renset hud, gjerne etter å ha brukt en toner for å forberede huden på å ta imot fuktighet.
 2. Påføring: Ta en liten mengde lotion i hånden.
 3. Distribusjon: Fordel produktet jevnt over ansiktet og halsen.
 4. Massasje: Bruk fingertuppene til å massere lotionen forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser.
 5. Avslutning: Vent et par minutter for full absorpsjon før du påfører andre hudpleieprodukter eller sminke.

Ingredienser

 • Hyaluronsyre
 • Natriumhyaluronat
 • Hydrolysert hyaluronsyre
 • Glycerin
 • Vann
 • Aloe vera-ekstrakt

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Dr.ato

Dr.ato er et kjent merke innen koreansk hudpleie som spesialiserer seg på å utvikle produkter for sensitiv hud. Med et sterkt fokus på forskning og utvikling, sikter merket etter å tilby løsninger som er både effektive og skånsomme mot huden. Ingredienslistene er ofte kortfattede og velgjennomtenkte, med fokus på naturlige ekstrakter og dermatologisk testede komponenter.

Produktutvalget spenner fra ansiktsrensere og fuktighetskremer til spesialiserte behandlinger for ulike hudproblemer som uren hud og kviser, tørr hud og aldring (anti-aging). Dr.ato legger vekt på kvalitet, og dette gjenspeiles i deres strenge produksjonsstandarder og kliniske tester.

Prisnivået er generelt midt på treet, noe som gjør merket tilgjengelig for et bredt spekter av forbrukere. Med sin forpliktelse til kvalitet og effektivitet, har Dr.ato bygget opp en solid kundebase ikke bare i Korea, men også internasjonalt.

Samlet sett tilbyr Dr.ato en balansert kombinasjon av vitenskap og natur, og har derfor etablert seg som et pålitelig valg for dem som søker effektiv, men sensitiv hudpleie.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr.ato Triple-hyaluron Moisture Lotion 310ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *