3W CLINIC Enrich Foot Treatment 100ml

kr 119.00

Gi føttene dine den omsorgen og næringen de fortjener med Enrich Foot Treatment fra 3W CLINIC. Dette luksuriøse fotbehandlingsproduktet er spesielt formulert med en blanding av naturlige ingredienser for å gi intens fuktighet, næring og beskyttelse til tørre, sprukne og slitne føtter. Enrich Foot Treatment passer for alle hudtyper og vil etterlate føttene dine myke, smidige og forfrisket.

Gjør Enrich Foot Treatment fra 3W CLINIC til en del av din daglige fotpleierutine og nyt myke, smidige og forfriskede føtter hver dag.

Prøv det i dag og opplev forskjellen på et godt stelt og nærende fotbehandlingsprodukt!

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hovedingredienser og fordeler:

 1. Sheasmør: Sheasmør er kjent for sine fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Det gir dyp hydrering og næring til huden, noe som resulterer i mykere og glattere føtter.
 2. E-vitamin: E-vitamin er en kraftig antioksidant som beskytter huden mot miljøskader og tidlig aldring. Det hjelper også med å reparere og fornye huden, samtidig som det gir fuktighet og næring.
 3. Urea: Urea er en effektiv fuktighetsgivende ingrediens som hjelper med å myke opp og eksfoliere tørr, grov og sprukket hud. Det forbedrer hudens tekstur og fremmer helbredelsen av sprukne hæler og tørre områder.
 4. Peppermynteolje: Peppermynteolje gir en avkjølende og oppkvikkende effekt på huden, noe som bidrar til å lindre trette og ømme føtter. Den har også antibakterielle egenskaper som hjelper til med å holde føttene friske og luktfrie.

Bruksanvisning:

 1. Påfør en generøs mengde Enrich Foot Treatment på rene og tørre føtter.
 2. Masser produktet forsiktig inn i huden, spesielt på tørre og sprukne områder som hæler og tær.

Bruk daglig for best resultat og mykere, glattere føtter.

Fordeler ved bruk av Enrich Foot Treatment:

 • Gir intens fuktighet og næring til tørre og sprukne føtter
 • Mykgjør og glatter huden for et forbedret utseende og følelse
 • Beroliger og forfrisker trette og slitne føtter
 • Rik på naturlige og beskyttende ingredienser
 • Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud

Merke

3W Clinic

3W CLINIC er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare, kjent for sine hudpleieprodukter med naturlige ingredienser. Merket tilbyr en rekke produkter, inkludert ansiktsrens, toner, serum, øyekrem og solkrem, alle formulert for å forbedre hudens helse og utseende. Produktene fra 3W Clinic er også tilgjengelige til rimelige priser, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.3W Clinic har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “3W CLINIC Enrich Foot Treatment 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *