COSRX Balancium Comfort Cool Ceramide Soothing Gel Cream 85 ml

kr 349.00

Balancium Comfort Cool Ceramide Soothing Gel Cream fra COSRX er en beroligende gelkrem for å gi huden en dyp hydrering. Formulert med ceramider, en type lipider som hjelper med å bygge opp hudens barriere, bidrar kremen til å forbedre hudens elastisitet og redusere tørrhet.

I tillegg inneholder Balancium Comfort Cool Ceramide Soothing Gel Cream en kjølende tekstur, som hjelper med å lindre huden etter soleksponering eller ved kløe og irritasjon. Kremen er også formulert med centella asiatica-ekstrakt, en plante som er kjent for sine beroligende og helbredende egenskaper.

Bruk Balancium Comfort Cool Ceramide Soothing Gel Cream som en del av din daglige hudpleierutine, eller når huden trenger ekstra hydrering og beroligelse. Kremen passer for alle hudtyper, spesielt for de med tørr eller sensitiv hud. Opplev en mer hydrert, myk og beroliget hud med Balancium Comfort Cool Ceramide Soothing Gel Cream.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Balancium Comfort Cool Ceramide Soothing Gel Cream 85 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *