COSRX Sunny Snail Tone Up Cream

kr279,00

Merke:COSRX

COSRX Sunny Snail Tone Up Cream er en fin primer å ha under sminken. Kremen er med på gjøre huden klar for sminke ved å jevne det ut og tilføre fuktighet. Den gir en jevn og naturlig glød til huden, i tillegg til at den inneholder SPF30.

Kan også brukes alene bare for tilføre huden litt naturlig glød. Passer alle hudtyper. Innhold 50 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne kremen?

Bruk den alene etter din fuktighetskrem for å tilføre naturlig glød til huden eller under sminken for jevnere og bedre resultat.

Ingredienser

Water, Butilene Glicol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide (CI 77891), Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Cetyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Octyldodecanol, 1,2-Hexanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Triceteareth-4 Phosphate, Glycol Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-2 Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Stearic Acid, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Palmitic Acid, PEG-10 Dimethicone, Snail Secretion Filtrate, Sodium Polyacrylate, Aluminum Hydroxide, Synthetic Fluorphlogopite, Isohexadecane, Ethylhexyl Stearate, Caprylyl Glycol, Polysorbate 80, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Oleate, Disodium EDTA, Trideceth-6, Myristic Acid, Arachidic Acid, Lauric Acid, Oleic Acid

Tilleggsinformasjon

Vekt0,088 kg
upc

8809598450752

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Sunny Snail Tone Up Cream

1 omtale for COSRX Sunny Snail Tone Up Cream

  1. SkinUp Avatar for Emilie H.

    Emilie H.

    Likte konseptet, men den er aalt for hvit. Har kun prøvd dette og har ikke klart å bruke det da det er for hvit krem som jeg føler at ikke trekker inn i huden. Da jeg ikke bruker sminke synes dette veldig godt og ser veldig rart ut i fjeset. Vil tro den egner seg bedre under sminke.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.