Tilbud!

HARUHARU WONDER Honey Green Repairative

kr149,00

-40%

HARUHARU WONDER Honey Green Repairative er en fuktighetskrem som demper og roer ned kviser og akneutbrudd. Formuleringen har betennelsesdempende egenskaper og reparerer huden takket være grønn te og honning. Sammen gir de masse fuktighet og bidrar til at huden kan reparere seg selv raskere.

Fuktighetskremen fra HARUHARU WONDER forhindrer også nye kviseutbrudd og holder huden i sjakk. Fuktighetskremen har en anti-inflammatorisk effekt som gjør at den også jobber mot urenheter, akne, rødheter og sensitiv hud.  Innhold 38 g

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg kremen? 

  • Som siste steg i hudpleierutinen. Påfør en passelig mengde i fingertuppene og smør det forsiktig inn i huden.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,04 kg

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.

Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.

HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

1 omtale for HARUHARU WONDER Honey Green Repairative

  1. SkinUp Avatar for Dominika

    Dominika

    I’m using very strong retinol and my face is very irritated lately. This cream is the only one that doesn’t burn and itch. I love the smell, consistency. It’s nurturing and gentle.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.