products Pyunkang Yul Nutrition Cream - SkinUp - Pyunkang Yul Nutrition Cream
Pyunkang Yul Nutrition Cream
kr379,00 Kjøp

Pyunkang Yul Nutrition Cream

kr379,00

(2 omtaler)

Pyunkang Yul Nutrition Cream er spesialisert for deg som har tørr hud. Fuktighetskremen trekker godt inn i huden og vil gi en naturlig finish, uten at huden føles klissete eller oljete. Hudpleiemerket Pyungkang Yul har et stort fokus på trygge og skånsomme ingredienser, som nettopp denne kremen også inneholder. Kremen passer for deg som ønsker å fokusere på anti-aging, elastisitet, tilføre intens fuktighet til huden og glød.

Denne fuktighetskremen er også fin for deg som ønsker å roe ned irritert hud og rødheter. Passer best for normal og tørr hud. Innhold 100 ml.

Kun 1 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Anbefales å kombinere med ansiktsoljen PyunkangYul Oil for ekstra næring og fuktighet til huden.

Hvordan bruker jeg denne fuktighetskremen?

 • Påfør en passelig mengde på ansiktet som siste steg i hudpleierutinen. Evt. før solkrem. Passer som både dag- og nattkrem.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,21 kg

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.

Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.

Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Pyunkang Yul logo - SkinUp - Pyunkang Yul Nutrition Cream

2 omtaler for Pyunkang Yul Nutrition Cream

 1. SkinUp Avatar for Sara

  Sara

  Kjøpte denne da min fuktighetskrem ikke ga nok fett til min hud da det ble vinter (har kombinasjonshud). Den bruker litt tid på å trekke inn, men hvis du ikke bruker for mye mengde så går det fint. Morningen etter at jeg hadde brukt produktet for første gang ble jeg utrolig positivt overrasket for det så ut som om jeg ikke hadde porer! Huden så bare utrolig jevn og ren ut og føltes fuktet. Nå derimot har det vært -20 der jeg bor og selv denne gir meg ikke nok fett fordi jeg våkner opp litt stiv i ansiktet, men jeg anbefaler fortsatt produktet til tørr hud!

 2. SkinUp Avatar for Karoline

  Karoline

  En veldig digg krem

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.