Tilbud!

SOME BY MI, AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

kr 349.00

-13%

SOME BY MI, AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream er en fuktighetskrem for irritert, sår hud og kviseutsatt hud. Den har en avkjølende effekt og har ingredienser som er med på styrke hudbarrieren. Samtidig som den forebygger at nye kviser oppstår.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Formuleringen har en behagelig lukt av urter, inneholder 70% centella asiatica, AHA, BHA og PHA. Disse herlige ingrediensene lindrer betent hud og sørger for huden holder urenheter/kviser borte.

Fuktighetskremen fra SOME BY MI er super for fet, kombinasjonshud, nupper i huden og kviseutsatt hud. Inneholder ingen parfyme, syntetiske fargerstoffer, mineralolje, parabener og sulfater. Innhold 60 ml.

Finnes toner og serum med samme virkning:

Tilleggsinformasjon

upc

8809326334224

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Klikk her for andre SOME BY MI produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI, AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *