SOME BY MI AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Serum 50ml

kr 329.00

SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum er en serum for deg som sliter med kviser og akneutsatt hud.

Serumet inneholder syrene AHA, BHA og PHA, som sammen hjelper huden din for å få kontroll på kviseutbrudd ved å fjerne døde hudceller og åpne tilstoppede porer. Serumet inneholder også tetrevann som lindrer huden og demper rødheter.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg serumet? 

 • Rist flasken før bruk, og bruk den før fuktighetskrem.
 • Påfør noen dråper i håndflaten og klapp den inn i huden til det er absorbert.

Anbefales å bruke enten på morgenen eller på kvelden på begynnelsen.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

1 omtale for SOME BY MI AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Serum 50ml

 1. A*** V*****
  18. januar 2023
  Beste som finnes!
  Elsker dette serumet! Har ikke funnet noe som kan tilsvare det. Fikk en liten flaske av min ste mor som hadde kjøpt dette nede i Kambodjsa. Og det fun...Mer
  Elsker dette serumet! Har ikke funnet noe som kan tilsvare det. Fikk en liten flaske av min ste mor som hadde kjøpt dette nede i Kambodjsa. Og det fungere godt på min akne og hud. Er tredje gang jeg har kjøpt dette serumet☺️ Blir nokk å bestille på nytt før jeg går tom.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *