SOME BY MI Snail Truecica Miracle Repair Serum

kr 349.00

Oppdag den utrolige kraften til Snail Truecica Miracle Repair Serum fra SOME BY MI, et essensielt produkt innen koreansk hudpleie.

Dette serumet er spesielt formulert for å reparere og fornye huden din, og gi deg en strålende og jevn hudtone.

Snail Truecica Miracle Repair Serum er beriket med sneglesekresjon filtrat (les mer om snegleslim her), en unik ingrediens som er kjent for sine regenererende og helbredende egenskaper.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Reduser synligheten av arr, rødhet og ujevnheter i huden

Dette serumet bidrar til å redusere synligheten av arr, rødhet og ujevnheter i huden. Det fremmer også cellefornyelse og gir en jevnere hudtekstur. Med dette serumet kan du oppnå en forbedret hudtilstand og en ungdommelig glød.

Truecica, en patentert ingrediens fra SOME BY MI, er en kraftfull kombinasjon av beroligende og berikende ekstrakter. Den bidrar til å redusere betennelse, lindre irritasjon og beskytte huden mot ytre skader. Sammen med sneglesekresjon filtrat skaper Truecica en kraftig formel som gir maksimal reparasjon og helbredelse til huden din.

SOME BY MI er kjent for sin innovative tilnærming til koreansk hudpleie, og Snail Truecica Miracle Repair Serum er intet unntak. Serumet er dermatologisk testet og passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er fritt for skadelige stoffer som parabener, kunstige farger og mineraloljer. Du kan bruke det med tillit, vel vitende om at det gir deg den beste pleien for huden din.

Legg til Snail Truecica Miracle Repair Serum i din daglige rutine for koreansk hudpleie, og opplev de fantastiske fordelene det har å tilby. La huden din nyte godt av regenerasjon, fornyelse og forbedret tekstur. Bestill ditt serum i dag og ta skrittet mot en strålende og ungdommelig hud.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Snail Truecica Miracle Repair Serum”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *