Tilbud!

Haruharu Wonder Black Rice Moisture 5.5 Soft Cleansing Gel 100ml

Opprinnelig pris var: 259.00 kr.Nåværende pris er: 220.00 kr.

-15%

Mild, lett-syrlig ansiktsrens.
En uparfymert og fuktighetsgivende rensegel med en sunn lys-sur formel for din daglige morgenrutine! En sunn pH hjelper huden å opprettholde en god barriere og kontrollere balansen. Laget med naturlige overflateaktive stoffer fra kokosnøtten som vil redusere irritasjon.

Cruelty Free, 95 % naturlige ingredienser, EWG-grønn

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse


En lett sur (pH 5,5) rensegel formulert med naturlig avledet overflateaktivt middel ekstrahert fra kokos som gir skånsom og grundig rensing av døde hudceller og hudurenheter.
Består av Ferment Black Rice Extract som gir rik fuktighet til huden og hjelper til med å lindre sensitiv hud.
Det fine og myke skummet minimerer irritasjonen på huden og renser hudens urenheter grundig uten å skade hudbeskyttelsesbarrieren.

Bruksanvisning:

  1. Ta en moderat mengde med våte hender.
  2. Masser forsiktig over huden i 30 sekunder.
  3. Vask bort med lunkent vann for å rense helt.

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen. Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler. HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.
haruharu wonder