HEIMISH Watermelon Moisture Soothing Gel Cream 110ml

349.00 kr

Forny og revitaliser huden din med vannmelonens forfriskende kraft med Watermelon Moisture Soothing Gel Cream fra HEIMISH!

Denne lettvektige, multi-funksjonelle fuktighetskremen er rik på vannmelon ekstrakt, kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper.

Vannmelon er en naturlig kilde til vitaminer og antioksidanter, noe som hjelper til med å beskytte huden mot ytre skader, lysne hudtonen og forbedre hudens tekstur.

Opplev det ultimate innen hydrering og beroligende omsorg med HEIMISH’s Watermelon Moisture Soothing Gel Cream. Ta steget mot friskere, mer hydrert hud i dag!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Watermelon Moisture Soothing Gel Cream har en unik gel-til-krem tekstur som absorberes raskt, fyller huden med fuktighet, og etterlater den glatt og forfrisket. Formulert med hyaluronsyre for å låse inn fuktighet og styrke hudens naturlige barriere, gir denne kremen en intens hydrering uten å føle seg tung eller fet.

Dette produktet er mer enn bare en fuktighetskrem. Det kan også brukes som en beroligende maske, en sovemaske eller en primer under sminke. Den er fri for parabener, sulfater og kunstige dufter, og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk Watermelon Moisture Soothing Gel Cream daglig, morgen og kveld, etter rensing og toning, for å gi huden din den dyptgående fuktigheten og lindringen den fortjener.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Heimish

Heimish er et godt kjent hudpleiemerke innen koreansk hudpleie. Med sine unike formuleringer som tiltrekker mange hudpleie-entusiaster. Deres Heimish All Clean Balm er raskt blitt en av deres mest populære og bestselgende produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HEIMISH Watermelon Moisture Soothing Gel Cream 110ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *