Tilbud!

Dobbelrens for kviser og akneutsatt hud

kr498,00

-7%
Merke:PURITO

Dobbelrens for kviser og akneutsatt hud er for deg som mest sannsynlig har fet hud og har lettere for å få kviser og urenheter. Oljerensen PURITO From Green Cleansing Oil er mild mot huden og gir balanse til oljeproduksjonen.

Den vannbaserte rensen COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser er en av våre bestselgende rens som vil eksfoliere døde hudceller bort slik at disse ikke hoper seg opp i huden.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

På denne måten unngår du kviser og urenheter. Urenheter og kviser dukker alltid når man minst trenger det. Det er viktig å forebygge, men også behandle urenhetene og kvisene slik at de ikke blir verre eller flere av de.

Dobbelrensen består av:

Tilleggsinformasjon

Vekt0,429 kg

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter, og med god grunn!

Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig.

Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dobbelrens for kviser og akneutsatt hud”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.