Tilbud!

Kombinasjonshud – 5-stegs hudpleiesett

kr1.195,00

-8%

Kombinasjonshud – 5-stegs hudpleiesett: Det typiske for kombinasjonshud er å bli oljete i løpet av dagen i T-sonen og ha tørre områder på forskjellige steder i ansiktet.

Denne hudtypen kan være utfordringen i og med at det er viktig at du tilfører huden fuktighet, men samtidig må du ha kontroll på talgproduksjonen.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Vi har derfor satt sammen denne 5-stegs hudpleiesett for kombinasjonshud. Her finner du en oljerens som fjerner sminke skånsomt, en mild vannbasert rens, en toner som gir balanse til talgproduksjon og fjerner døde hudceller, en deilig essens med nøkkelingrediensen sneglesekret og tilslutt en fuktighetskrem som gir tilstrekkelig med fuktighet. Disse 5-stegene vil gi den balansen huden din trenger.

Kombinasjonshud – 5-stegs hudpleiesett består av:

 1. Oljerens: Clean It Zero Original Cleansing Balm fra Banila Co
 2. Vannbasert rens: Good Morning Gel Cleanser fra COSRX
 3. Toner: Two in One Poreless Power Liquid fra COSRX
 4. Essens: Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX
 5. Fuktighetskrem – Deep Sea Pure Water Cream fra Purito

Tilleggsinformasjon

Vekt1 kg

1 omtale for Kombinasjonshud – 5-stegs hudpleiesett

 1. SkinUp Avatar for Elena

  Elena

  Er veldig fornøyd med dette settet til min kombinasjonshud! Jeg har etter rundt en måneds bruk fått mer hydrert hud, jevnere hudtone og jevnere hudtekstur. Jeg er mye mindre plaget med vonde underjordiske kviser og opplever at huden ser frisk og glødende ut.
  Bruker i tillegg til dette settet c-vitamin booster på morgenen, antiage-serum morgen og kveld og 2% bha lotion 2-3 ganger i uken.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.