I’M FROM Honey Serum 30ml

498.00 kr

Oppnå dyptgående fuktighet og næring med Honey Serum fra I’M FROM. Dette enestående serumet er et glimrende eksempel på koreansk hudpleies evne til å kombinere natur og vitenskap for å levere hudpleie av høyeste kvalitet.

Honey Serum er formulert for å gi din hud alle fordelene av ekte honning, kjent for sine fuktighetsgivende, nærende og beroligende egenskaper. Perfekt for alle hudtyper, dette serumet er skapt for å forbedre hudens helse og utstråling.

Egenskaper

 • Intens fuktighet og næring: Formulert med ekte honning for optimal hydrering og næring.
 • Beroliger og reparerer huden: Ideell for sensitiv og irritert hud, takket være sine helende egenskaper.
 • Naturlige og effektive ingredienser: Inneholder en rik blanding av botaniske ekstrakter for å forbedre hudens tilstand.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Honey Serum

 1. Forbered huden: Rens huden grundig og påfør en passende toner for å balansere hudens pH-nivå.
 2. Påfør serumet: Ta et par dråper av Honey Serum og fordel det jevnt over ansiktet og halsen.
 3. Massér forsiktig inn: Bruk fingertuppene til å forsiktig massere serumet inn i huden til det er fullstendig absorbert.
 4. Avslutt med fuktighetskrem: Påfør din favoritt fuktighetskrem for å låse inn fuktigheten og næringen fra serumet.
 5. Bruk morgen og kveld: For best resultat, inkorporer Honey Serum i både din morgen- og kveldsrutine.

Anbefalinger for bruk

 • Ved sensitiv hud, utfør en lappetest før første gangs bruk.
 • Oppbevar serumet på et kjølig, tørt sted for å bevare effektiviteten.

Ingredienser

 • Ekte honning: Kilde til naturlig fuktighet, antioksidanter og næringsstoffer.
 • Propolis-ekstrakt: Styrker hudens forsvarsmekanismer og har antiinflammatoriske egenskaper.
 • Royal Jelly: Rik på essensielle aminosyrer og vitaminer for hudens regenerering og vitalisering.
 • Hyaluronsyre: Trekker til seg og holder på fuktighet i huden.
 • Centella Asiatica-ekstrakt: Beroliger huden og fremmer helbredelse.
 • Niacinamid: Lysner hudtonen og forbedrer hudens tekstur.

Oppsummering

Honey Serum fra I’M FROM er en eksepsjonell tilføyelse til enhver hudpleierutine, og tilbyr en unik blanding av dyptgående hydrering, næring og helbredende egenskaper. Dette serumet er spesielt formulert med ekte honning, som er kjent for sine fantastiske hudpleiefordeler, samt en rekke andre naturlige ingredienser som propolis, royal jelly og Centella Asiatica. Disse ingrediensene arbeider i harmoni for å reparere, berolige og forbedre hudens generelle helse og utseende.

Med sin lette og ikke-klebrige tekstur, er Honey Serum perfekt for alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud. Det er spesielt gunstig for de som sliter med tørrhet, irritasjon eller kjedelig hud. Regelmessig bruk av dette serumet vil gi en mer hydrert, sunn og strålende hud, og dets naturlige ingredienser sikrer at huden får den mest skånsomme og effektive behandlingen.

Honey Serum fra I’M FROM illustrerer perfekt filosofien bak koreansk hudpleie, hvor naturlige ingredienser møter avansert hudpleieteknologi for å skape produkter som ikke bare er effektive, men også skånsomme og givende for huden. Med sitt engasjement for kvalitet og renhet er I’M FROM et merke du kan stole på for å gi din hud den omsorgen den fortjener.

Merke

I'M FROM

I'M FROM, en fremstående aktør innen koreansk hudpleie, og har etablert seg som et merke som bringer kraften av naturen direkte til din hudpleierutine. Med en filosofi sentrert rundt ærlighet, transparens og renhet, bringer I'M FROM de fineste naturlige ingrediensene fra forskjellige deler av Sør-Korea til kundenes hudpleiearsenal. Hver ingrediens er nøye utvalgt og hentet fra spesifikke regioner, kjent for sine unike egenskaper og fordelaktige effekter på huden.
Im From merkevare - koreansk hudpleie

Naturens renhet i hvert produkt

Fra jord til flaske

I'M FROM er dedikert til å bruke naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Hvert produkt i deres sortiment inneholder rene ekstrakter fra planter, urter eller mineraler, hentet fra ulike regioner i Sør-Korea. Denne tilnærmingen sikrer at hvert produkt ikke bare er effektivt, men også trygt og skånsomt for huden.

Transparent produksjonsprosess

Merkevaren skinner i sin transparens. De er åpne om hvor deres ingredienser kommer fra, hvordan de er hentet, og prosessen bak hvert produkt. Denne transparensen bygger tillit og viser deres forpliktelse til kvalitet.

Naturlige ingredienser, ekstraordinære resultater

I'M FROM tror på kraften av naturlige ingredienser for å gi ekstraordinære resultater. Uansett om det er beroligende honning fra Jirisan, nærende ris fra Yeoju eller forfriskende tea tree fra Hadong, garanterer I'M FROM at hver ingrediens bidrar til hudens helse og velvære.

En reise gjennom I'M FROMs unike produktlinje

Honningserien: Søt næring og hydrering

I'M FROMs honningserie, med honning fra Jirisan, er en favoritt blant de som ønsker dyp næring og intens fuktighet. Honning er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper, og er ideell for alle hudtyper, spesielt tørr og sensitiv hud.

Risserien: Lysende og foryngende

Risserien fra I'M FROM, med ris hentet fra Yeoju, er en skatt for de som ønsker å lysne og jevne ut hudtonen. Ris er en kjent ingrediens i koreansk hudpleie for dens evne til å gi næring og foryngelse til huden.

Tea Tree-serien: Klarende og forfriskende

For de med oljete eller akneutsatt hud, er Tea Tree-serien fra Hadong et ideelt valg. Tea tree er kjent for sine antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, noe som gjør det perfekt for å berolige irritert hud og redusere akne.

Oppsummering av merkevarens filosofi og tilnærming

Naturlighet og effektivitet hånd i hånd

I'M FROM skiller seg ut med sin unike tilnærming til hudpleie, hvor de kombinerer kraften av naturlige ingredienser med moderne, vitenskapelige formuleringer. Dette sikrer at hvert produkt ikke bare er skånsomt, men også effektivt i å møte hudens behov.

Forpliktelse til bærekraft

I tillegg til å fokusere på hudens helse, er I'M FROM også forpliktet til miljømessig bærekraft. De tar ansvar for hvordan deres ingredienser blir hentet og sørger for at deres produksjonsprosesser er så miljøvennlige som mulig.

Hudpleie tilpasset hver enkelt

Med et bredt spekter av produkter designet for å møte ulike hudbehov, er I'M FROM dedikert til å tilby skreddersydde løsninger for en rekke hudtyper og tilstander. Uansett om du er ute etter å berolige, fukte, klare opp eller forynge huden din, har I'M FROM et produkt som kan hjelpe. I'M FROM fortsetter å være en bauta innen koreansk hudpleie, og beviser at det er mulig å oppnå en vakker, sunn hud gjennom ærlige og rene ingredienser. Deres engasjement for kvalitet, transparens og bærekraft gjør dem til et merke man kan stole på og elske.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “I’M FROM Honey Serum 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *