I’M FROM Rice Toner 150ml

448.00 kr

I’M FROM Rice Toner er en unik og revolusjonerende tilnærming til hudpleie, som kombinerer det beste fra tradisjonell koreansk skjønnhetskunst med moderne hudpleieteknologi.

Dette produktet representerer en essensiell del av koreansk hudpleie og er designet for å gi huden en naturlig glød, forbedre hudens tekstur og tilby dyp hydrering. Rice Toner, med sin rike formulering av risvann, er en favoritt blant hudpleieentusiaster over hele verden.

Egenskaper

 • Naturlig lysende og hydrerende: Risvann er kjent for sine lysende og dypt hydrerende egenskaper.
 • Forbedrer hudens tekstur: Regelmessig bruk kan forbedre hudens overordnede tekstur og tone.
 • Mild og næringsrik formel: Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Rice Toner

 1. Rens huden: Begynn med å rense huden grundig.
 2. Påfør toner: Hell en passende mengde Rice Toner på en bomullspad eller i håndflaten.
 3. Påfør jevnt over ansiktet: Påfør toneren jevnt over ansiktet, og klapp forsiktig for bedre absorpsjon.
 4. Fortsett med hudpleierutinen: Etter at toneren har trukket inn, fortsett med serum og fuktighetskrem.
 5. Bruk morgen og kveld: For best resultat, bruk Rice Toner som en del av din daglige morgen- og kveldsrutine.

Anbefalinger for bruk

 • For ekstra hydrering, påfør flere lag av toneren.
 • Oppbevar toneren på et kjølig, tørt sted.

Ingredienser

 • Risvann: Rik på vitaminer, mineraler og aminosyrer, som gir næring og lysner huden.
 • Niacinamid: Forbedrer hudens elastisitet, lysner hudtonen og reduserer synligheten av fine linjer.
 • Hyaluronsyre: Trekker til seg og holder på fuktighet, og gir huden en plump og hydrert følelse.
 • Allantoin: Beroliger huden og fremmer helbredelse.
 • Adenosin: Forbedrer hudens tekstur og bidrar til anti-aldringseffekter.

Oppsummering

I’M FROM Rice Toner er et ekstraordinært produkt som bygger på en lang tradisjon av ris i koreansk hudpleie, og er perfekt for alle som søker en naturlig og effektiv måte å forbedre sin hudhelse på. Med sin rike sammensetning av naturlige ingredienser som risvann, niacinamid og hyaluronsyre, er denne toneren ikke bare dypt hydrerende, men også forbedrer hudens tekstur og gir en sunn glød.

Rice Toner er spesielt effektiv for de med kjedelig, tørr eller ujevn hud, men dens milde formel gjør den egnet for alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud. Med regelmessig bruk vil du merke en betydelig forbedring i hudens tekstur, tone og generelle utseende. Dens evne til å lysne og gi næring til huden gjør den til et uunnværlig tilskudd i enhver koreansk hudpleie rutine.

I’M FROM er dedikert til å bruke rene, naturlige ingredienser, og Rice Toner er et glimrende eksempel på deres forpliktelse til kvalitet og effektivitet. Ta steget mot en mer hydrert, strålende og jevn hud med Rice Toner fra I’M FROM.

Merke

I'M FROM

I'M FROM, en fremstående aktør innen koreansk hudpleie, og har etablert seg som et merke som bringer kraften av naturen direkte til din hudpleierutine. Med en filosofi sentrert rundt ærlighet, transparens og renhet, bringer I'M FROM de fineste naturlige ingrediensene fra forskjellige deler av Sør-Korea til kundenes hudpleiearsenal. Hver ingrediens er nøye utvalgt og hentet fra spesifikke regioner, kjent for sine unike egenskaper og fordelaktige effekter på huden.
Im From merkevare - koreansk hudpleie

Naturens renhet i hvert produkt

Fra jord til flaske

I'M FROM er dedikert til å bruke naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Hvert produkt i deres sortiment inneholder rene ekstrakter fra planter, urter eller mineraler, hentet fra ulike regioner i Sør-Korea. Denne tilnærmingen sikrer at hvert produkt ikke bare er effektivt, men også trygt og skånsomt for huden.

Transparent produksjonsprosess

Merkevaren skinner i sin transparens. De er åpne om hvor deres ingredienser kommer fra, hvordan de er hentet, og prosessen bak hvert produkt. Denne transparensen bygger tillit og viser deres forpliktelse til kvalitet.

Naturlige ingredienser, ekstraordinære resultater

I'M FROM tror på kraften av naturlige ingredienser for å gi ekstraordinære resultater. Uansett om det er beroligende honning fra Jirisan, nærende ris fra Yeoju eller forfriskende tea tree fra Hadong, garanterer I'M FROM at hver ingrediens bidrar til hudens helse og velvære.

En reise gjennom I'M FROMs unike produktlinje

Honningserien: Søt næring og hydrering

I'M FROMs honningserie, med honning fra Jirisan, er en favoritt blant de som ønsker dyp næring og intens fuktighet. Honning er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper, og er ideell for alle hudtyper, spesielt tørr og sensitiv hud.

Risserien: Lysende og foryngende

Risserien fra I'M FROM, med ris hentet fra Yeoju, er en skatt for de som ønsker å lysne og jevne ut hudtonen. Ris er en kjent ingrediens i koreansk hudpleie for dens evne til å gi næring og foryngelse til huden.

Tea Tree-serien: Klarende og forfriskende

For de med oljete eller akneutsatt hud, er Tea Tree-serien fra Hadong et ideelt valg. Tea tree er kjent for sine antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, noe som gjør det perfekt for å berolige irritert hud og redusere akne.

Oppsummering av merkevarens filosofi og tilnærming

Naturlighet og effektivitet hånd i hånd

I'M FROM skiller seg ut med sin unike tilnærming til hudpleie, hvor de kombinerer kraften av naturlige ingredienser med moderne, vitenskapelige formuleringer. Dette sikrer at hvert produkt ikke bare er skånsomt, men også effektivt i å møte hudens behov.

Forpliktelse til bærekraft

I tillegg til å fokusere på hudens helse, er I'M FROM også forpliktet til miljømessig bærekraft. De tar ansvar for hvordan deres ingredienser blir hentet og sørger for at deres produksjonsprosesser er så miljøvennlige som mulig.

Hudpleie tilpasset hver enkelt

Med et bredt spekter av produkter designet for å møte ulike hudbehov, er I'M FROM dedikert til å tilby skreddersydde løsninger for en rekke hudtyper og tilstander. Uansett om du er ute etter å berolige, fukte, klare opp eller forynge huden din, har I'M FROM et produkt som kan hjelpe. I'M FROM fortsetter å være en bauta innen koreansk hudpleie, og beviser at det er mulig å oppnå en vakker, sunn hud gjennom ærlige og rene ingredienser. Deres engasjement for kvalitet, transparens og bærekraft gjør dem til et merke man kan stole på og elske.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “I’M FROM Rice Toner 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *