Innisfree Volcanic BHA Pore Cleansing Foam

179.00 kr

Et pore-rensende, kraftig renseskum med vulkanklynger og salisylsyre for å eksfoliere lett mens det absorberer overflødig olje.

  • Hudtype: Kombinert og fet
  • Hudpleieproblemer: Porer, ujevn tekstur og fethet
  • Formulering: Lett væske
  • Innhold: 150ml

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Rens og frigjør porene dine med denne daglige, multitasking-rensen. Vulkanklynger og eksfolierende BHA jobber sammen for å fjerne smuss og synlige urenheter mens de tørker opp overflødig olje og jevner ut tekstur.

Uthevede ingredienser:

  • Vulkanklynger: Absorber overflødig talg.
  • AHA (melke- og glykolsyre): Eksfolierer døde hudceller og minimerer porene synlig.
  • BHA (salisylsyre): Bryter ned urenheter.

Fri for parabener, formaldehyder, formaldehydfrigjørende midler, ftalater, mineralolje, retinylpalmitat, oksybenzon, kulltjære, hydrokinon, sulfater SLS & SLES, triklokarban, triklosan, og inneholder mindre enn én prosent syntetisk duft. Den er også grusomhetsfri og kommer i resirkulerbar emballasje.

Merke

innisfree

innisfree, den rene øya hvor ren natur og sunn skjønnhet sameksisterer i harmoni. innisfree er et naturlig hudpleiemerke som deler naturens fordeler fra den uberørte øya Jeju i Sør-Korea for sunn skjønnhet og forfølger et miljøvennlig grønt liv for å bevare balansen i naturen.
innisfree koreansk hudpleie

INNISFREE

Et høyeffektivt, naturdrevet, vegansk hudpleiemerke som blander natur med vitenskap til kraftige formler som inneholder effektive, bærekraftige ingredienser. Forpliktet til en jordvennlig hudpleieindustri og gir tilbake gjennom miljøbevisst emballasje, resirkuleringsprogrammer for tømming, gjenplanting av skog og mer. Hvis du leter etter produkter som passer dine verdier og lommeboken din, er innisfree ditt "happy place".

innisfree sine løfter

1. Å forfølge sunn skjønnhet med pålitelige ingredienser. 2. Å strebe etter "smart forbruk" ved å tilby ulike produkter av god kvalitet til rimelige priser. 3. Å bygge ut miljøvennlig grønt design som inneholder alle de rike fordelene av naturen. 4. Å implementere miljøvennlig grønt liv for å holde naturen frisk. 5. Å gi «opplevelser som tilfredsstiller alle sansene dine med mangfoldet av ren natur.

Produkter med arv

Historien til innisfree kalles historien om å utforske ingredienser. I prosessen med å tenke på naturen og gjennom kontinuerlig forskning, fokuserte innisfree på den rene øya Jeju og oppdaget 12 ingredienser fra øyas land, hav, vann, trær og blomster. innisfrees hengivenhet til gode ingredienser representerer merkevarens filosofi, som tar sikte på å presentere kundene med en sunn form for skjønnhet gjennom naturlige produkter.