Tilbud!

IsNtree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Opprinnelig pris var: 269.00 kr.Nåværende pris er: 229.00 kr.

-15%

Bredspekter solkrem som pleier og beskytter mot UVA- og UVB-stråler. 8 ulike typer hyaluronsyrer som binder fuktigheten i huden og motvirker fuktighetstap. Trekker godt inn i huden og etterlater den med en fin glød.

Innhold: 50ml

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvsning:

Påføres som siste steg i din hudpleierutine. Påføre meg igjen hver 2-3 time, og 30 minutter før du skal ut. Brukes uansett vær, for beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler som er til stede uansett om det er sol eller ikke.

Merke

IsNtree

IsNtree er et anerkjent koreansk hudpleiemerke kjent for sin forpliktelse til å kombinere vitenskap med natur. Merket har opparbeidet seg et sterkt rykte for sine høykvalitetsprodukter som er både effektive og skånsomme mot huden. IsNtree skiller seg ut i den travle verdenen av koreansk hudpleie ved å fokusere på naturlige ingredienser, vitenskapelig forskning og gjennomsiktighet i sine formuleringer.

En av hovedpilarene i IsNtrees filosofi er bruken av naturlige og effektive ingredienser. De henter inspirasjon fra naturen for å skape produkter som ikke bare er trygge for huden, men også for miljøet. Dette innebærer en forpliktelse til å bruke bærekraftige ingredienser og unngå skadelige kjemikalier. IsNtree er spesielt kjent for sine produkter beriket med planteekstrakter, som er skånsomme nok for selv de mest sensitive hudtyper.

IsNtrees produktsortiment er bredt og inkluderer alt fra ansiktsrengjøringsmidler, retinol og tonere til serum og kremer. Deres bestselgere inkluderer ofte innovative ingredienser som hyaluronsyre, centella asiatica og forskjellige typer fermenterte ekstrakter. Disse ingrediensene er kjent for sine fuktighetsgivende, beroligende og anti-aging egenskaper.

Kundene setter pris på IsNtree for merkets forpliktelse til kvalitet og effektivitet. Produktene er formulert med utgangspunkt i grundig forskning for å sikre at de ikke bare leverer umiddelbare resultater, men også bidrar til langvarig helse og velvære for huden. Merket er også populært for sin transparente etikettering, noe som gjør det enklere for forbrukere å forstå hva de påfører huden sin.

IsNtree fortsetter å vokse i popularitet både i Korea og internasjonalt, takket være sitt engasjement for kvalitet, naturlige ingredienser og innovativ hudpleie. Merket appellerer til en bred demografi av hudpleieentusiaster, fra de som er nye til koreansk hudpleie til de mer erfarne brukerne som leter etter effektive og sikre produkter. Med sin kombinasjon av vitenskap og natur, er IsNtree godt posisjonert for å forbli en sterk aktør i hudpleieindustrien.