Jayjun Baby Pure Shining Mask, Ansiktsmaske

59.00 kr

Jayjun Baby Pure Shining Mask er en deilig 3-stegs ansiktsmaske som jevner ut, fornyer og gir fuktighet til huden. Alt i en pakke!  Stegene består av en essens som du klapper lett inn i huden, sheet mask som roer ned og gir masse fukt, og siste steg øyeserum gir ekstra pleie til øyeområdet.

3-stegs masken passer ypperlig for deg med tørr hud eller tørre hudpartier, og etterlater huden babymyk. En enkel maske som passer supert til reise eller en weekendtur, så slipper du å ta med hele toalettmappen din.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne 3-stegs masken?

  1. Vask ansiktet ditt før du begynner.
  2. Påfør en passelig mengde av essensen i ansiktet og masser denne forsiktig inn i huden.
  3. Brett ut sheet masken og legg denne på ansiktet. Ta av masken etter 10-20 min. Klapp forsiktig overflødig serum inn i ansiktet, slik at denne også blir absorbert i huden. La det tørke.
  4. Påfør passelig mengde øyekrem rundt øynene dine.

Tips! Overflødig essens, krem og serum fra ansiktmasken kan smøres på andre områder på kroppen, slik som hals, bryst og hender.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Jayjun

Jayjun er et koreansk hudpleiemerke som har slagordet "Responsible for Beauty". De har dedikert deres produktutvikling for å løse kvinners problemer med hud, som redusering av aldringstegn, gjøre huden mer ungdommelige og strammere. De bruker derfor de beste ingrediensene i produktene for å gi jevn, sunn og vakker hud. Gjennom et samarbeid med en gruppe hudleger og forskere på området har Jayjun fått muligheten til å tilby nye og innovative hudpleieprodukter. Merket er opptatt av å kontinuerlig forske på hud for å gjøre koreansk skjønnhet kjent i verden og bli et globalt merke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Jayjun Baby Pure Shining Mask, Ansiktsmaske”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *