COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

kr459,00

Merke:COSRX

COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence er en essens for deg som elsker sneglesekret! Essensen inneholder hele 74% sneglesekret, som består av 3 typer sneglesekret som bidrar til å holde på elastisiteten i huden. Den gir også glød, fuktighet og næring til huden. Den inneholder niacinamide og glutathione som beskytter hudbarrieren og jevner ut huden. Essensen passer for deg som ønsker å forbedre hudteksturen, opptatt av anti-aging og få balanse på kombinasjonshud. Innhold 80 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg essensen?

Bruk etter rens og toner.

  1. Pump en passelig mengde i håndflaten, bland essensen sammen.
  2. Klapp det inn i huden til det er absorbert.

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate, Butilene Glicol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, bentain, Panthenol, Water, Glycerin, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Allantoin, Carbomer, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Inulin Lauryl Carbamate, Arginine, Arganasia Spinosa Kernel Oil, Xanthan Gum, Sodium Surfactin, Ethylhexylglycerin, Glutathione.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,153 kg
upc

8809598452053

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.