COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser 150ml

kr169,00

(3 omtaler)

COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser er en mild eksfolierende rens som bekjemper urenheter og kviser. Rensen inneholder effektive ingredienser som forhindrer at nye kviser og urenheter oppstår, samtidig som den gir mykere hud og jevner denne ut. En effektiv og skånsom rens som gir muligheten til å eksfoliere bort skadede hudceller og bidrar til at sunn og myk hud kan oppstå.

Rensen passer for hudtypene fet og kombinasjon hud, i tillegg til akneutsatt hud. Innhold 150 ml.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
Kun 10 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne rensen? 

Påfør en passelig mengde rens på fuktig hud, og maser denne inn i huden. Vask av rensen med lunkent vann, og fortsett videre med hudpleierutinen din.

Ingredienser
Water, Glycerin, Myristic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Butilene Glicol, Glycol Distearate, Polysorbate 80, Willow Bark Water, Saccharomyces Ferment, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl bentain, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Citric Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Fragrance

Tilleggsinformasjon

upc

8809416471112

Merket: COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

3 omtaler for COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser 150ml

 1. Ada A.
  2. desember 2020
  Du kan bruke en liten dråpe med rens og det er mer enn nok ☺️☺️ får ikke stiv hud etter bruk, hjelper mot uren hud.
  Ann
  8. august 2020
  Huden føles ren men ikke strippet etter bruk, og den er veldig drøy i bruk! En liten ert med denne og en dæsj med vann så har jeg nok til både ansikt ...More
  Huden føles ren men ikke strippet etter bruk, og den er veldig drøy i bruk! En liten ert med denne og en dæsj med vann så har jeg nok til både ansikt og hals, kanskje til og med mer til overs. Hjelper mye på min oljete/urene hud ????
  Andre
  31. mars 2019
  Ettersom jeg har fet hud, er det greit å ha en rens som i tillegg også eksfolierer og ikke irriterer!
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *