products SALICYLIC ACID DAILY GENTLE CLEANSER - SkinUp - COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser Ansiktsrens
COSRX, Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser, Ansiktsrens
kr199,00 Kjøp

COSRX, Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser, Ansiktsrens

kr199,00

Merke:COSRX

COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser er en mild eksfolierende rens som bekjemper urenheter og kviser. Rensen inneholder effektive ingredienser som forhindrer at nye kviser og urenheter oppstår, samtidig som den gir mykere hud og jevner denne ut. En effektiv og skånsom rens som gir muligheten til å eksfoliere bort skadede hudceller og bidrar til at sunn og myk hud kan oppstå.

Rensen passer for hudtypene fet og kombinasjon hud, i tillegg til akneutsatt hud. Innhold 150 ml.

(3 omtaler)

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne rensen? 

Påfør en passelig mengde rens på fuktig hud, og maser denne inn i huden. Vask av rensen med lunkent vann, og fortsett videre med hudpleierutinen din.

Ingredienser
Water, Glycerin, Myristic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Butilene Glicol, Glycol Distearate, Polysorbate 80, Willow Bark Water, Saccharomyces Ferment, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl bentain, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Citric Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Fragrance

Tilleggsinformasjon

Vekt0,175 kg
upc

8809416471112

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser Ansiktsrens

3 omtaler for COSRX, Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser, Ansiktsrens

 1. SkinUp Avatar for Andre

  Andre

  Ettersom jeg har fet hud, er det greit å ha en rens som i tillegg også eksfolierer og ikke irriterer!

 2. SkinUp Avatar for Ann

  Ann

  Huden føles ren men ikke strippet etter bruk, og den er veldig drøy i bruk! En liten ert med denne og en dæsj med vann så har jeg nok til både ansikt og hals, kanskje til og med mer til overs. Hjelper mye på min oljete/urene hud ????

 3. SkinUp Avatar for Ada A.

  Ada A.

  Du kan bruke en liten dråpe med rens og det er mer enn nok ☺️☺️ får ikke stiv hud etter bruk, hjelper mot uren hud.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.