COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisturiaing Cleanser 150ml

kr 219.00

(1 omtale)

COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisturiaing Cleanser er en rens for deg med tørr hud. Formuleringen inneholder tre typer hyaluronsyre som er kjent for gi masse fuktighet til huden. Rensen kan erstatte din vannbaserte rens og oljerens.

En effektiv rens som fjerner overflødige oljer, lett sminke og annet skitt. Innhold 150 ml.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne rensen? 

 • Påfør en passelig mengde rens på fuktig hud, og maser denne inn i huden. Vask av rensen med lunkent vann, og fortsett videre med hudpleierutinen din.

Ingredienser

Water, Glycerin, Stearic Acid, Myristic Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide,Palmitic Acid, PotassiumCocoylGlycinate, Coco-Glucoside, Glyceryl Stearate,Fragrance(Parfum), Polyquaternium-7, Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer, SodiumCocoylIsethionate, Arachidic Acid, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Oleic Acid, Sodium Benzoate,QuillajaSaponaria Bark Extract, CitricAcid, Butilene Glicol, Panthenol, Hyaluronic Acid,Ethylhexylglycerin, HydrolyzedHyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

1 omtale for COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisturiaing Cleanser 150ml

 1. M******
  30. mai 2023
  Blandede følelser
  Jeg liker i utgangspunktet rensen veldig godt da den har en veldig behagelig konsistens og rengjør huden godt, men den etterlater huden min «squeaky» ...Mer
  Jeg liker i utgangspunktet rensen veldig godt da den har en veldig behagelig konsistens og rengjør huden godt, men den etterlater huden min «squeaky» og litt stram, og får derfor noe trekk.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *