Tilbud!

MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence 150ml

kr249,00

-50%

Missha Time Revolution Artemisia Treatment Essence hjelper å reparere og pleie rød og irritert hud. Den prisvinnende essensen inneholder 100% mugwort som bidrar til å bygge opp hudbarrieren din. Mugwort er en urte som er en mektig ingrediens som virker anti-inflammatorisk.

Passer ypperlig mot tørr hud, rødheter, eksem og akneutsatt hud. Essensen er beroligende og passer også for sensitiv hud. Innhold 150 ml.

Valgfritt tillegg (-30%) - Ofte kjøpt sammen med
29 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Finnes også i ansiktsspray, Missha Time Revolution Artemisia Mist. Perfekt å ha i veska eller på arbeidspulten foran pc-skjermen.

Hvordan bruker jeg denne essensen? 

Bruk essensen etter rens og toner. Påfør noen dråper i håndflaten og klapp det inn i huden til det er absorbert.

TIPS! Bruk sammen med Missha Time Revolution Artemisia Ampoule for mest mulig effekt.

Ingredienser
100% Artemisia annua extract

Merke

Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

1 omtale for MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence 150ml

  1. Khava
    2. mars 2021
    Jeg har tørr, sensitiv og irritert hud. Jeg skjønte at hudbarrperen min er svekket og var på jakt etter hudpleie som ville passe godt. Denne essensen ...More
    Jeg har tørr, sensitiv og irritert hud. Jeg skjønte at hudbarrperen min er svekket og var på jakt etter hudpleie som ville passe godt. Denne essensen overrasket meg ved første bruk. Den fungert på meg helt utmerket, ingen svie eller ubehag. Jeg kombinerer essensen med andre produkter i samme serien. Anbefaler.
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *