Pyunkang Yul Highly Moisturizing Essence Mask

kr49,00

Pyunkang Yul Highly Moisturizing Essence Mask er en fuktigivende sheet mask som inneholder 5 typer hyaluronsyre som er super for tørr og stram huden.

Sheet masken fra Pyunkang Yul gir en huden en ekstra boost og naturlig glød. Formuleringen inneholder også ceramider og panthenol som hjelper huden å holde på fuktigheten og gjøre den myk.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg sheet masken fra Pyunkang Yul?

Bruk evt. etter toner. La sheet masken virke i 15-20 min før du tar den av. Klapp inn overflødig essens inn i huden. Kan også klappes inn på halsen, bryst og hender.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,035 kg
upc

8809486681190

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.

Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.

Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Pyunkang Yul logo - SkinUp - Pyunkang Yul Highly Moisturizing Essence Mask

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Highly Moisturizing Essence Mask”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.