products Pyunkangyulpeelinggel 3e9e88ed 4a15 4982 8f1c c643748247c9 - SkinUp - Pyunkang Yul Peeling Gel 100ml
Pyunkang Yul Peeling Gel 100ml
kr249,00 kr195,00 Kjøp
Tilbud!

Pyunkang Yul Peeling Gel 100ml

kr195,00

-22%
(2 omtaler)

Pyunkang Yul Peeling Gel er en mild peeling som passer for alle hudtyper, spesielt tørr hud som lett blir irritert og fet- og kombinasjonasjonhud. Peelingen fra Pyunkang Yul inneholder skånsomme ingredienser som eksfolierer døde hudceller effektivt, som forhindrer at urenheter og kviser oppstår.

Jevnlig peeling gir jevn og glatt huden, som gjør den mer mottakelig for andre hudpleieprodukter i rutinen din. Anbefales å bruke 1-2 ganger i uken. Innhold 100 ml.

24 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg peelingen? 

 1. Vask ansiktet først med rens.
 2. Påfør en passelig mengde peeling i ansiktet og maser den i huden til du ser at døde hudceller løsner.
 3. Vask ansiktet med vann, og fortsett videre med hudpleierutinen.

Ingredienser

Water, Propylene Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, bentain Salicylate, Quaternium-60, Allantoin, Disodium EDTA, Hydroxyethyl Urea

Tilleggsinformasjon

Vekt0,16 kg

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.

Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.

Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Pyunkang Yul logo - SkinUp - Pyunkang Yul Peeling Gel 100ml

2 omtaler for Pyunkang Yul Peeling Gel 100ml

 1. SkinUp Avatar for Josephine

  Josephine

  Veldig effektiv for å fjerne død hudceller og gjør mer glattere hud????

 2. SkinUp Avatar for Khava

  Khava

  Helt forelsket i den. Den er veldig skånsom og meget effektiv pilling som gir baby hud etter bruk. Passet perfekt til min sensitiv hud. Kommer til bestille den igjen.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.