Tilbud!

THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Water

kr259,00

-21%

THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Water er en deilig toner som har Bambus-ekstrakt som sin hovedingrediens, og inneholder utrolige 86 % Bambus-ekstrakt. Bambus-ekstrakt er en ingrediens som jobber for at huden skal holde seg fuktig, i balanse og gjøre huden myk.

Toneren inneholder også jojoba frø olje, olivenolje og kamille vann som gir fuktighet, beskytter huden og roer den ned. Denne toneren etterlater huden myk, og er derfor for deg som ønsker å forsterke hudbarrieren din og har tørr hud. Innhold 150 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne toneren?

  • Bruk toneren etter rens. Rist flasken før du påfører håndflaten noen dråper, deretter klapper du inn toneren til det er absorbert inn i huden. Gjerne repeter om du ønsker.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,17 kg

Merke

THE PLANT BASE

THE PLANT BASE er et koreansk hudpleiemerke som ikke bruker vann i sine hudpleieprodukter. I stedet for vann bruker de vann som er tatt ut fra planter som gir en helt annen næring til huden.

De har blant annet en egen hudpleieserie som er basert på Bambus-vann som får huden til å regenerere seg raskere. Dette gjør denne ingrediensen super for anti-aging.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Water”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.