KUNDAL Honey & Macadamia Hydro-Intensive Protein Premium Nature Hair Treatment 258 ml

kr 249.00

Forvandle håret ditt med Honey & Macadamia Hydro-Intensive Protein Premium Nature Hair Treatment. Fylt med næringsrik honning og macadamiaolje, gir denne behandlingen dype fuktighetsgivende og styrkende egenskaper, noe som resulterer i silkemykt og revitalisert hår.

Si farvel til tørt og sprøtt hår og velkommen til luksuriøse låser.

Perfekt for alle hårtyper, er denne luksuriøse formelen fri for skarpe kjemikalier og sulfater. Opplev naturens kraft ved hvert bruk.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

Kundal

Kundal er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare som tilbyr en rekke hudpleieprodukter. Merket er særlig kjent for sine naturlige ingredienser og for sine produkter for hårpleie. Kundal har en filosofi om å bruke naturlige ingredienser for å forbedre hudens helse og utseende.Deres produktlinje inkluderer ansiktsrens, toner, serum, øyekrem, solkrem og hårpleieprodukter. Kundal tilbyr også produkter med spesielle formler for ulike hudtyper, slik som tørr, sensitiv eller fet hud.Merket har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden. Kundal har også et sterkt fokus på bærekraft, og benytter seg av økologisk dyrkede ingredienser i produksjonen av sine produkter.Opplev den naturlige effekten av Kundal-produktene, og få en sunnere, mer hydrert hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “KUNDAL Honey & Macadamia Hydro-Intensive Protein Premium Nature Hair Treatment 258 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *