Tilbud!

SOME BY MI Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo 285 ml

kr 239.00

-20%

Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo fra SOME BY MI er en sjampo som hjelper i behandlingen av hårtap. Denne anti-hårtap sjampoen er formulert med 11 typer peptider som tilfører fuktighet og næringsstoffer til hodebunnen. Passer utmerket for normal til tørr hodebunn og tørt hår. Er super-effektiv mot hårtap og alle typer hodebunnproblemer. Brukes ved hormonelt hårtap, ammende kvinner, hårtap etter overgangsalder, genetisk hårtap hos menn og mot hodebunnproblemer som flass, kløe mild eksem og lett psoriasis.  

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo fra SOME BY MI er et revolusjonerende hårpleieprodukt utformet for å bekjempe hårtap og styrke hårsekkene. Dette høykvalitetsproduktet er formulert med Cica (Centella Asiatica) og peptider, to kraftige ingredienser kjent for deres helbredende og styrkende egenskaper.

Denne sjampoen arbeider for å rense hodebunnen skånsomt, mens den bidrar til å styrke hårrøttene og stimulere hårvekst. Den nøytraliserer skadelige frie radikaler og hjelper til å forhindre håravfall, mens den fremmer en sunn hårvekst. Resultatet er tykkere, sterkere og sunnere hår.

Formelen er fri for sulfater, parabener og kunstige dufter, noe som gjør den sikker for daglig bruk på alle hårtyper, inkludert sensitiv hodebunn.

Med regelmessig bruk kan Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo fra SOME BY MI bidra til å reversere tegn på håravfall og gi håret ditt nytt liv og volum.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo 285 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *