The Ordinary Multi-peptide Serum For Hair Density 60ml

kr 248.00

Drømmer du om fyldigere og tykkere hår? Da er Multi-peptide Serum For Hair Density fra The Ordinary det perfekte tillegget til din hårpleierutine.

Dette serumet er spesielt formulert for å bidra til å øke hårtettheten og forbedre hårkvaliteten.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Multi-peptide Serum For Hair Density

Multi-peptide Serum For Hair Density inneholder en kraftig blanding av peptider som er kjent for å stimulere hårveksten og styrke hårrøttene. Disse peptidene arbeider sammen for å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen og fremme en sunn og optimal vekstsyklus for håret. Med regelmessig bruk kan du oppleve en økning i hårtettheten og en merkbart forbedret hårtekstur.

Dette serumet er også beriket med andre nøkkelingredienser, som koffein og sink, som bidrar til å opprettholde en sunn hodebunn og gi næring til hårrøttene. De hjelper til med å styrke håret og redusere hårtap, samtidig som de fremmer sunn og glansfull hårvekst.

The Ordinary er kjent for sin vitenskapelig tilnærming til hudpleie og har brakt den samme kompetansen inn i hårpleie. Dette serumet er utviklet med en banebrytende formel basert på omfattende forskning og ekspertise. The Ordinary er også kjent for sin gjennomsiktighet og enkelhet når det gjelder produktformuleringer og ingredienslister.

For å bruke Multi-peptide Serum For Hair Density, masser du forsiktig noen dråper serum inn i hodebunnen hver kveld. La serumet sitte i og absorberes i hodebunnen over natten. Serumet har en lett og ikke-fettete konsistens som enkelt kan påføres og absorberes.

Gi håret ditt en etterlengtet boost med Multi-peptide Serum For Hair Density fra The Ordinary. Opplev økt hårtetthet, forbedret hårtekstur og en sunnere hodebunn. Bestill ditt serum i dag og ta skrittet mot fyldigere og tykkere hår.

Merke

The Ordinary

The Ordinary er et respektert og kjent merkene innen koreansk hudpleie.

Opprinnelig så er ikke The Ordinary et koreansk merke, men det har klart å fange oppmerksomheten til hudpleieentusiaster som ønsker å inkorporere den koreanske hudpleiefilosofien i sin daglige rutine.

The Ordinary har blitt en favoritt blant dem som søker etter enkelhet, gjennomsiktighet og effektivitet når det gjelder hudpleie.

The Ordinary har adoptert den koreanske tilnærmingen ved å tilby kvalitetsprodukter med en minimalistisk tilnærming til ingredienslister. Merkevaren er opptatt av å avmystifisere hudpleie ved å tydelig liste opp ingrediensene og deres spesifikke fordeler.

Dette gjør det lettere for forbrukerne å forstå hva de bruker på huden sin og å velge produkter som passer til deres spesifikke behov.