KUNDAL Honey & Macadamia Pure Natural Balancing Refreshing Shampoo 258 ml

249.00 kr

Nyt den luksuriøse blandingen av honning og macadamia med vår Honey & Macadamia Pure Natural Balancing Refreshing Shampoo. Inneholder ren honning og macadamia-olje, og dette gir denne sjampoen næring og gjenfødsel til tørt og skadet hår.

Si farvel til fete røtter og tørre ender med denne spesielt formulerte sjampoen som balanserer hårets naturlige oljer for en oppfrisket og revitalisert look.

Velkommen til mykt, glansfullt og sunn hår med hver vask. Få din flaske Honey & Macadamia Pure Natural Balancing Refreshing Shampoo i dag!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Kundal

Kundal er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare som tilbyr en rekke hudpleieprodukter. Merket er særlig kjent for sine naturlige ingredienser og for sine produkter for hårpleie. Kundal har en filosofi om å bruke naturlige ingredienser for å forbedre hudens helse og utseende.Deres produktlinje inkluderer ansiktsrens, toner, serum, øyekrem, solkrem og hårpleieprodukter. Kundal tilbyr også produkter med spesielle formler for ulike hudtyper, slik som tørr, sensitiv eller fet hud.Merket har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden. Kundal har også et sterkt fokus på bærekraft, og benytter seg av økologisk dyrkede ingredienser i produksjonen av sine produkter.Opplev den naturlige effekten av Kundal-produktene, og få en sunnere, mer hydrert hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “KUNDAL Honey & Macadamia Pure Natural Balancing Refreshing Shampoo 258 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *