Mary & May Marine Collagen Serum 30 ml

kr249,00

Mary & May Marine Collagen Serum er et hudpleieprodukt som er designet for å forbedre utseendet og helsen til huden. Serumet inneholder marint kollagen, som er en type kollagen som er hentet fra fisk. Marint kollagen er kjent for å være lettere absorbert av huden og ha en høyere konsentrasjon av aminosyrer enn andre typer kollagen.

Mary & May Marine Collagen serumet er designet for å gi fuktighet og næring til huden, samt å hjelpe til med å forbedre fastheten og elastisiteten i huden. Det kan også hjelpe med å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Inneholder 30 ml.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

Mary & May

Mary & May er et clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder.Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket innen hudpleie står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar.Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med knowhow og tilstrekkelig mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris".

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mary & May Marine Collagen Serum 30 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *